Familon Lastentuotteet

Familon Muumipallot -lastentyyny

Pienille unille Muumien kanssa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Muumipallot -lastentyyny
  • Familon Muumipallot -lastentyyny
  • Familon Muumipallot -lastentyyny
  • Familon Muumipallot -lastentyyny

Familon Lastentuotteet

Familon Muumipallot -lastentyyny

Pienille unille Muumien kanssa

Satumaisiin uniin kutsuva Familon Muumipallot -lastentyyny on pehmeä ja mukava unikaveri leikki-ikäiselle. Raikkaan keltaisessa Muumi-tyynyssä seikkailevat Muumilaakson rakastetut satuhahmot. Onko suosikkisi hyväntahtoinen Muumipeikko, unelmoiva Niiskuneiti vai rohkea Pikku Myy? Iloisessa lastentyynyssä seikkailevat myös kiltti Nipsu, kepposteleva Haisuli sekä mystiset Hattivatit. Lastensänkyyn iloa ja satumaista tunnelmaa tuova Muumipallot-kuvio on suunniteltu Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta. Kaunis keltaharmaa väritys sopii kaikille leikki-ikäisille. Muumipallot-lastentyyny kestää hyvin toistuvia pesuja ja se on turvallinen myös herkimmille.

9,95 € 19,90 €
-50%
Väri: 

keltainen

Koko: 

40 x 60 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Matalaksi muotoiltu Familon Muumipallot -lastentyyny antaa tasapainoisen ja oikean tuen leikki-ikäisen päälle ja niskalle. Tyynyn täytteenä on pehmeää ja yksilöllisesti muotoutuvaa pallokuitua, päällinen on laadukasta puuvillaa. Muumi-lastentyyny johdattaa Muumien ystävät satumaisiin uniin.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Kun pienokainen siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn on aika vaihtaa vuodetekstiilit lastenkokoisiin. Lastentyyny sopii 1–2 vuotiaasta n. 6 vuotiaaksi asti, lapsen koko huomioiden. Muumipallot-lastentyyny on normaalikokoinen 40x60 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastentyynyliina.

Familonin Muumi-aiheiset lastentyynyt, lastenpeitot ja vauvanmakuupussit ovat kauniisti viimeisteltyjä ja miellyttäviä nukkua, ja tietysti ne ovat aitoja ©Moomin Characters™-lisenssituotteita.

Laadukkaat lasten Muumipallot-tyynyt ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Muumipallot -lastentyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Muumi-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät lastentyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda lapsen tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi pienen ihmisen unenlaadulle.

Muumipallot-lastentyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista painettua 100% puuvillaa

Täyte: pehmeää ja muotoutuvaa 100% polyesteripallokuitua 200g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Muumi

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Muumi -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Muumi -sarjan tuotteet