Sänky josta et haluaisi nousta

Löydä uni uudelleen, etusi jopa –25%

Loppuelämäsi unet alkavat nyt. Familon-sängyssä saat kokea nukahtamisen onnen ja tuudittautua täydelliseen lepoon. Aamulla et millään haluaisi nousta sängystä ja päivän mittaan haaveilet paluusta takaisin hyvän unen syleilyyn. Kun olet nukkunut Familonin sängyssä, tiedät mitä hyvä uni todella on. 

Löydä unesi uudelleen. Valikoima laadukkaita sänkyjä ja vuodetuotteita jopa 25% alennuksella. Tarjous voimassa Familon.fi-verkkokaupassa ja Familon-myymälöissä 1.5.2024 asti. Toimi nyt: 22.4. asti kotiinkuljetus 0€ etukoodilla UNIKOTIIN yli 90€ ostokseen!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Kuin nukkuisit ensi kerran

Familon-sängyllä voit nukkua levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon-sängyt ovat suunniteltu sinun hyvää silmällä pitäen. Laadukas sänky ja sen ergonomisuus vaikuttavat hyvinvointiisi joka yö. Vartalosi on tärkeä saada täydellistä tukea, jotta voit nauttia laadukkaasta unesta ja herätä virkeänä uuteen päivään. Sängyissämme yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit ja ergonominen suunnittelu, jotka takaavat miellyttävän nukkumiskokemuksen juuri sinulle.

Kaikissa Familon-tuotteissa on vakiona hyvä hinta-laatusuhde. Haluamme kuitenkin tarjota sinulle myös vaihtuvia erikoisetuja ja tarjouksia. Hyödynnä huhtikuun edut ja liity onnellisten joukkoon nukkumalla hyvin!

Näytä lisää Näytä vähemmän