Kellarikylpylän tekstiilit

Samalla tavalla kuin vuodetekstiilit vaikuttaa makuuhuoneen viihtyisyyteen, on toimivilla ja kauniilla kylpytekstiileillä iso merkitys kylpyhuoneen viihtyisyyteen. Kuinka mukava on saunailtana ottaa pyyhekorista esille kylpyhuoneeseen kauniisti sopivat pyyhkeet ja nauttia pehmeän puuvillan tunnusta!

Samalla kertaa kun laitoimme uusiksi makuuhuoneen tekstiilejä, valitsin muutaman uuden tuotteen meidän kellarikylpylään Familon Home -kylpytekstiileistä. Kellarissa sijaitseva kylpyhuone ei ole mikään helpoin kuvattava, ainakaan talven pimeinä päivinä. Nyt kuitenkin valoa alkaa riittää jopa kellarissa! Sijoittelin Familonin kylpytekstiilit kylpyhuoneeseen ja ihastelin, miten kauniisti ne sopii tänne yksinkertaiseen hiukan rosoiseen tilaan.

Familon-kylpytakki ja -pyyhkeet kellarikylpylässä

Familonin tuotteista aivan erityisesti Ultra-kylpypyyhe Hamam on kotonaan meidän kellarikylpylässä. Meillä on reissutuliaisina saatu ”aito” hamam-pyyhe saunalla laudeliinana ja nyt pääsemme käyttämään Hamam-pyyhkeitä ihan pyyhekäytössäkin. 90x180 senttinen pyyhe on niin ihanan reilun kokoinen, että siihen on ilo kääriytyä saunan jälkeen. Perinteisistä Hamam-pyyhkeistä poiketen näissä pyyhkeissä on alapuolella froteepinta, joten Familonin Hamam on alkuperäistä versiota paljon imukykyisempi. Silti pyyhe on ohut ja kuivuu nopeasti. Täydellinen kesäpyyhe sanoisin! Pyyhettä löytyy myös tummansinisen värissä, jos valkoinen arveluttaa.

Familon Hamam-pyyhe, vohvelipyyhe ja kylpytakki

Vohvelikankainen Princess-kylpytakki on siitä ihana, että se on kevyt ja mukava päällä, toisin kuin useimmat froteiset kylpytakit, jotka alun pehmoisuuden jälkeen tuntuvat pelkästään valtavilta ja kankeilta. Alunperin tuon kylpytakin piti tulla minun käyttööni, mutta yhä useammin se on mieheni päälle päätynyt, joten täytyy laittaa tilaukseen itselle samanlainen. Samaista vohvelikangasta löytyy myös pyyhkeistä. Harmaat käsipyyhkeet on Familon Princess -sarjaa. Käsipyyhkeiden lisäksi samaa pyyhettä löytyy kylpypyyhkeenä. Käsipyyhkeet pääsivät käyttöön yläkertaan.

Alkuperäinen juttu Esmeralda's-blogissa >

Kotikylpylä Familon-kylpytakki ja Hamam-pyyhe

 

 

Julkaistu 5.4.2016