Familon Standard

Familon Princess -kylpytakki vohveli

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden kylpytakin
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli
 • Familon Princess -kylpytakki vohveli

Familon Standard

Familon Princess -kylpytakki vohveli

Satumaisen pehmeää

Familon Princess -kylpytakki vohveli on satumaisen pehmeää pitkäkuituista micro-puuvillaa. Valittavana S, M ja L -koot. Kaunis tummanharmaa kylpytakki on ihanan kevyeltä tuntuvaa vohvelikangasta ja se sopii hyvin myös aamutakiksi. Princess-kylpytakissa on kaksi taskua, vohvelikankaasta ommeltu vyö ja niskassa ripustuslenkki. Kevyt, imukykyinen ja nopeasti kuivuva Princess-vohvelikylpytakki tuntuu ihanan pehmeältä ja sen pölyämätön micro-puuvilla sopii myös herkimmille. Yhdistele skandinaavisen hillityistä, rauhallisen värisistä Princess-kylpytekstiileistä mieleisesi kokonaisuus ja kietoudu hyvää oloon.

Alkaen 48,72 € 60,90 €
-20%
Väri: 

tummanharmaa

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Vohvelistruktuurinen Familon Princess -kylpytakki ovat laadukasta pitkäkuituista micro-puuvillaa. Micro-puuvillainen kylpytakki on poikkeuksellisen pehmeä, erittäin imukykyinen, nopeasti kuivuva ja pölyämätön. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen micro-puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Familon Princess -vohvelikylpytakki sopii naisille ja miehille. Kylpytakki on unisex-mallinen, mutta mitoitukseltaan enemmän niukka kuin väljä. Kylpytakin tyypillisestä käyttötavasta johtuen suosittelemme valitsemaan koon oman vaatekoon mukaisesti, tai väljemmän ystävälle kokoa suuremman.

Familon Princess -kylpytakin tärkeimmät mitat:

 • pituus niskasta helmaan: S 110 cm, M 110 cm, L 110 cm
 • hihan pituus olkasaumasta: S 58 cm, M 59 cm, L 60 cm
 • rinnanympärys suljettuna: S 108 cm, M 116 cm, L 124 cm
 • helmanympärys suljettuna: S 116 cm, M 124 cm, L 132 cm  Rinnan- ja helmanympärykset on mitattu kylpytakin etureunat hieman päällekkäin.

Klassisen tyylikkäistä, arkeen ja juhlaan sopivista Princess-kylpytekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Ne huokuvat skandinaavisia värisävyjä aina raikkaan valkoisesta ja hennosta roosasta tumman harmaaseen. Kun kotisi tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Laadukkaat Familon Home -malliston Princess-kylpytakit ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Princess-vohvelikylpytakilla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese kylpytakki ennen käyttöä, niin se saavuttaa täyden imukykynsä. Vältä huuhteluaineen käyttöä, se heikentää imukykyä. Princess-kylpytakkiin voit kietoutua levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Materiaali ja hoito: 

kevyt ja imukykyinen vohvelikangas on 100% micro-puuvillaa, 200g/m2

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kahden pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet