Joululahjaideat

Anna lahja joka peittoaa kaiken!

Suosituimmat joululahjat tulevat oikeaan tarpeeseen. Tämän joulun hittilahjoja ovat täydelliseen uniasentoon tuudittava vartalotyyny, kahisevat percalelakanat syvän viininpunaisessa sävyssä, iloisista tupsuistaan tunnettu jättikokoinen hamam-pyyhe ja ihanin asia, mille päänsä voi painaa; ylellinen Gold-untuvatyyny. Nämä lahjat kestävät aikaa ja muistuttavat antajastaan pitkään. Poimi Familonin hyvän olon lahjaideoista joulun 2018 parhaat pehmeät paketit!

Järjestä tuotteet:
Hotellijoulu kotona Joululahjana arjen yläpuolella olevaa luksusta

Pitkän vuoden kruunaa viimeistelty unelmien joulu, joka ottaa mallia hotelleista. Kaikkien odotukset täyttävään joulun juhlatunnelmaan siivittävät ylelliset materiaalit, tyylikäs, viininpunainen petaus ja muhkea, vakaa hotellivuode.

Järjestä tuotteet:
Lämmin ja kodikas joulu Anna lahjan välittää lämpöä ja rakkautta

Yhtäkkiä koti tulvahtaa täyteen joulun taikaa: kynttilänvalo hämärässä, havun tuoksu, suvussa kulkenut jouluresepti ja jouluyön vuoteeseen pedattu perinteikäs pellavakangas täyttävät kaikki aistit mielihyvällä. Hyggejoulu vietetään untuvatossut jalassa, torkkupeittoon tai untuvapeittoon kietoutuneena.

Järjestä tuotteet:
Ergonomiset lahjaideat Paras lahja on hyvä uni

Toteuta rakkaimpasi toive nukkua hyvin ja anna lahja, joka auttaa parempaan uneen. Tekniset unituotteet, älypehmustetyyny tai ergonominen vuode ovat lahjoista kallisarvoisimpia, ne suovat lahjansaajalle hyvää oloa ja levollista unta.

Järjestä tuotteet:
Lastenhuoneen joulu Parasta pieniin uniin

Lapsena koettu joulu ei unohdu koskaan, pieneen sydämeen painuneet ilon huudahdukset, mausteiset herkut ja pitkän, suloisen odotuksen muistaa loppuelämän. Pienokaisesi tuntee itsensä tärkeäksi saadessaan uinahtaa lahjapaketista löytyneisiin, uusiin pehmeisiin petivaatteisiin odotuksen ja ilon täyteisen päivän jälkeen.

Järjestä tuotteet:
Joululahjat alle 50 € Tarkoin mietitty lahja on kaunis tapa muistaa

Alle 50 eurolla löytyy monta ajatuksella valittua lahjaideaa. Suloiset Nuppu-kuvioidut puuvillalakanat, tyynysetit ja Roosa nauha -tuotteet ovat hienoja lahjoja hänelle, joka on jouluna mielessäsi.

Järjestä tuotteet:
Lahjakortti Anna todellinen hyvän olon lahja

Ilman hyvää unta ei ole myöskään hyvää arkea. Noin puolet suomalaisista vaihtaa petivaatteensa harvemmin kuin viiden vuoden välein, siksi jouluna kuusen alta löytyvä uusi tyyny ja peitto ovat sydämellisin lahja jonka voit antaa. Jos lahjansaajan unitoiveet eivät ole tiedossa, on hyvän olon Familon-lahjakortti varma valinta.

Järjestä tuotteet: