Uutuudet

Pohjoisen luonnon kauneutta makuuhuoneen sisustukseen

Ylellinen ja suosittu Percale-pussilakanavalikoimamme on täydentynyt uusilla sinisen sävyillä. Hurmaavat uutuusvärit Meri ja Yö on helppo yhdistää mallistomme muihin pussilakanoihin ja tyynyliinoihin.

Uutuusväri Yö on kuin hiljalleen saapuvan yötaivaan horisontti täynnä hyvän unen taikaa ja turkoosin pehmeitä sävyjä. Tummansininen Meri heijastelee meren kauneimpia sävyjä, ja tuo eleganttia tunnelmaa makuuhuoneeseen.

Ylelliset Percale-lakanat  hehkuvat sinisten sävyjen lisäksi mausteisen luonnon väreissä. Murretun keltainen Vaahtera, vaalean ruskea Kaarna ja poltetun oranssin sävyinen Ruska tuovat pohjoisen metsän sisälle makuuhuoneeseen.

Löydät myös erikseen myytävät percale- ja pellavatyynyliinat kaikissa pussilakanasettien sävyissä. Katso kaikki tyynyliinat >

Näytä lisää Näytä vähemmän

Luonnollinen pellava peittelee kauneimpiin uniin

Familonin pellavalakanoiden ja -tyynyliinojen valikoima on täydentynyt uusilla raikkailla sävyillä: vaaleansininen Taivas, vihertävä Salvia, vaaleanharmaa Jää, keltainen Kaura ja tummanvihreä Mänty. Sävyt sointuvat kauniisti yhteen ja tuovat raikkaan ilmeen makuuhuoneen sisustukseen. 

Uutuusvärit: Kaura heijastelee sadonkorjuun lempeän lämpimiä sävyjä ja Mänty luo havumetsän harmonista tunnelmaa petaukseen.

Taivas on avara ja raikas kuin pohjoinen taivas ja Jää taas kuvastaa veden viilentävää vaikutusta sen eri muodoissa. Salvia sai nimensä Salvia-yrtiltä, jonka kauniit hopeanvihreät lehdet kätkevät sisäänsä parantavaa rohtovoimaa. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Uutta ilmettä lastenhuoneeseen

Sukella seikkailuihin pinnan alle

Saammeko esitellä: Norppa. Luomulaatuinen Familon Norppa Organic -pussilakanasetti vie pienen nukkujan seikkailuihin pinnan alle. Anna Kuukan suunnittelemassa Norppa-kuosissa kisailevat Saimaannorpat, joiden hahmot muodostuvat pisteistä. Ajaton ja graafisen mustavalkoinen kuvitus tuo lastenhuoneeseen raikasta ilmettä. Kuviolliset lasten ja vauvojen pussilakanasetit ovat GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Saatavilla lapsille ja vauvoille!

Uutuutena lasten ja vauvojen yksiväriset Percale-pussilakanasetit!
Suositut valkoiset Percale-pussilakanasetit ovat nyt myös saatavilla myös lapsille ja vauvoille! Huippulaatuiset Percale-lakanat tuovat täydellistä ylellisyyttä pienen uniin. Yksiväriset tyynyliinat ja pussilakanat luovat rauhallisen tunnelman lastenhuoneeseen ja tuntuvat ihoa vasten ihanan sileältä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Älykkäitä materiaaleja

Vaativan nukkujan valinnat

Anna tyynyn ja peiton viedä unesi uudelle tasolle. Ergonominen muotoilu ja älykkäät materiaalit takaavat parhaat unet sinulle, joka vaadit enemmän. Laske pää yksilöllisesti muotoutuvalle niskatyynylle ja kietoudu viileän tunteen tarjoavaan peittoon, joka mukautuu lämmönvaihteluun – pitäen huolen hyvästä unestasi, joka yö.

 

Vegaani vaihtoehto untuvalle

Muhkean hotellipetauksen salaisuus

Etsitkö ylellistä hotellityynyä tai hotellipeittoa? Familon Superior -tuotteet ovat vastaus sinulle, joka unelmoit luksushotellin muhkeasta petauksesta – ilman untuvaa. Vegaanit ja herkimmillekin sopivat Superior-tyynyt ja -peitto tarjoavat untuvan tunnun täytteenä olevan pehmeän, mutta kimmoisan mikrokuidun ansiosta. Superior-tyynyt ovat saatavilla kahdessa koossa: normaalikoko 50x60 cm sekä jättikoko 60x80 cm. Päällinen 100 % luomupuuvillaa. Tuo ripaus luksusta arkeesi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Uutta, ylellisen pehmeää

Anna silkinpehmeyden koskettaa

Saammeko esitellä ihanan pehmeät uutuudet: Tencel Lyocell -satiinipussilakanat ja satiinityynyliinat. Tutustu myös ylelliseen Lux-tyynyyn ja Lux Light -peittoon

Tencel Lyocell -satiinilakanat sekä Lux-vuodetuotteiden kangas on valmistettu 100 % Lyocell TENCEL™ satiinikankaasta. Satiinikangas hengittää ja tuntuu ihanan kevyeltä ihoa vasten. Selluloosapohjainen sekä täysin biohajoava TENCEL™ Lyocell -puukuitu valmistetaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Valitse uniisi vain parasta. Hotel Style -valikoiman ylellisellä Hotel-jenkkisängyllä ja Lux-sijauspatjalla nukut levollisesti joka yö. Kietoudu Lux-vuodetuotteiden pehmeään syleilyyn ja viimeistele unesi Tencel Lyocell -satiinilakanoiden raikkaalla kosketuksella!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Uudistuneet klassikot

Puhtaasti parempi

Tutkitusti turvalliset, laadukkaat ja kestävät materiaalit varmistavat puhtaasti paremmat unet koko perheelle. Lastentuotteiden lisäksi uudistunut valikoima tarjoaa kolme eri paksuista yhden hengen peittoa ja normaalilämpöisen tuplapeiton. Neljästä eri korkuisesta tyynystä valitset itsellesi mieluisimman. Kaikkia vastuullisesti tuotettuja klassikoitamme yhdistää laadukkaat ja kestävät materiaalit.

Näytä lisää Näytä vähemmän