Vastuulliset lahjaideat

Paketoi lahjaksi paremmat unet

Muista päivänsankaria paketeista pehmeimmällä. Onnittele vuosia täyttävää tai hääparia vastuullisella lahjalla, joka kestää aikaa ja käyttöä. Tilaa merkkipäiväänsä juhlivalle yllätykseksi hotellilaatuiset perkaalilakanat, suloiset pellavalakanat, ylellinen untuvatuote tai parhaan uniasennon tarjoava ergonominen vartalotyyny. Suosituimmat lahjat tuovat hyvää oloa ja tulevat aitoon tarpeeseen. Meiltä myös sähköiset lahjakortit!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hotel Style

Lahja, joka vie arjen yläpuolelle

Anna lahjaksi ripaus luksusta. Arjen yläpuolelle siivittävät ylelliset materiaalit, jotka tuntuvat ja näyttävät hyvältä. Tyylikkäät perkaalilakanat hotellityyliin, muhkeat untuvapeitot ja untuvatyynyt – onko ihanampaa!

Ergonomiset lahjavinkit

Paketoi paremman unen lahja

Vaatiiko lahjansaajan uni astetta enemmän? Toteuta toive paremmista unista ja paketoi lahjaksi ergonomista muotoilua ja älykkäitä materiaaleja. Muotoiltu ja yksilöllisesti säädettävä tyyny, lämpöä tasaava peitto, optimaalisen tuen antavat sijauspatja sekä ergonominen vuode ovat lahjoista kallisarvoisimpia. Anna lahjaksi täydellistä lepoa.

Tunnelman luojat

Lahjaksi kuosien kauneutta

Onko päivänsankari hyvän unen ja kuosien ystävä? Familonin luonnonläheiset puuvillakanat vievät uneksijan meren ja kukkaketojen ääreen, kauas menneeseen tai pellon pientareelle. Kuosit on suunnitellut luottosuunnittelijamme Anna Kuukka, jonka kädenjälki on näkynyt mallistoissamme vuosien ajan. Ilahduta kuosien ystävää laadukkailla puuvillalakanoilla.

Lahja lapselle

Parhaat unet pienelle

Lapsille parasta unta tarjoavat juuri heille tarkoitetut tuotteet. Uusi pehmeä tyyny, raikas peitto tai suloiset luomupuuvillalakanat ilahduttavat perheen pienimpiä. Pieni tuntee itsensä tärkeäksi saadessaan uinahtaa lahjapaketista löytyneisiin, pehmeisiin petivaatteisiin. Uuden tulokkaan laadukkaat unet takaavat Familonin tutut ja turvalliset hyvän unen tuotteet. Meiltä voit tilata myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Lahjaideat alle 50 €

Arjen ilahduttajat

Alle 50 eurolla löytyy monta ajatuksella valittua lahjaideaa. Kauniit puuvillalakanat, pehmeät froteepyyhkeet ja pellavatyynyliina ovat hienoja lahjoja kevään ja kesän päivänsankareille.

Hyvän unen lahjakortit

Lahja, joka peittoaa kaiken

Ilman hyvää unta ei ole myöskään hyvää arkea. Uusi tyyny ja peitto ovat mitä sydämellisin lahja, mutta valinta voi olla vaikea. Mikäli lahjansaajan unitoiveet eivät ole tiedossa, on hyvän unen Familon-lahjakortti varma valinta.