UUTUUDET KEVÄT 2019 Familonin kevät on aromikas, luonnollisen pehmeä ja rauhallinen.

Familonin kevään 2019 Home-kodintekstiilimallisto pukeutuu luonnollisen pehmeyteen. Sisustustrendeissä korostuu yksinkertainen kauneus ja trendiväreinä nähdään aromikkaat latte maitokahvi ja mokka-kaakao, joihin yhdistyy lempeä greige ja raikas valkoinen. Kesän lähestyessä kepeä ja valoisa tunnelma valtaa kodit, seesteiset, pehmeän pastelliset ja minimaalistiset sävyt saavat voimaa valkoisesta, kontrastia ja kerroksellisuutta tuo ripaus tummia sävyjä.

Tänä keväänä mielen tilaa suojelee älä häiritse -kyltti. Do no disturb -teeman takana on ihmisen kaipuu hiljaisuuteen ja keskeytymättömään rauhaan. Nousussa ovat itseilmaisu, luovuus ja ihmisyys.

Familonin rakastetut Princess-tyynyt ja -peitot sekä pienokaisten Hiphop-peitot ja -tyynyt uudistuivat luomulaatuisiksi. Litistymätön Familon Feel Aerelle -tyyny on tuotekehityksen odotettu, upea innovaatio.

Uudet tyynyt ja peitot tammikuussa –15 % tutustumistarjouksessa.

Sukella pehmeiden tyyny- ja peitetarjousten kautta uutuustekstiilien kahinaan ja raota kevään valoa kotiisi. Saat tammikuussa 15 % alennuksen uutuustyynyistä ja -peitoista.

Tiesitkö? Familonin käyttämistä kuiduista noin 60 % on kierrätettyä uusioraaka-ainetta. Vuonna 2019 suuntaamme katseemme entistä vahvemmin ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Princess Organic -tyynyjen ja -peittojen kangas on nyt GOTS-sertifioitua, täysin jäljitettävää luomupuuvillaa. Tuotteiden ennestään tuttu Cirrus™-täyte on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta. Lasten Hiphop-tyynyt ja -peitot saivat myös ylleen luomupuuvillaiset päälliset. Uuden Feel Aerelle -tyynyn high-tech-täytekuitu palautuu muotoonsa ennennäkemättömän hyvin monienkin pesujen jälkeen.

Järjestä tuotteet:
Familon ♡ Organic Saammeko esitellä – Princess Organic ja Hiphop Organic Klassikot luomulaatuisina
Klassikot luomulaatuisina
Järjestä tuotteet:
Maitokahvia ja mokkaa Kietoudu aromikkaisiin sävyihin Uutuus Katve-pussilakanat
Uutuus Katve-pussilakanat