Kevään uutuudet Kietoudu uusiin lakanoihin ja nuku.

Familonin kevät on aromikas, luonnollisen pehmeä ja rauhallinen. Tänä keväänä mielen tilaa suojelee Älä häiritse -kyltti. Do no disturb -teeman takana on ihmisen kaipuu hiljaisuuteen ja keskeytymättömään rauhaan.

Kevään sisustustrendeissä korostuu yksinkertainen kauneus. Trendiväreinä nähdään aromikkaat latte maitokahvi ja mokka-kaakao, joihin yhdistyy lempeä greige ja raikas valkoinen. Kesän lähestyessä kepeä ja valoisa tunnelma valtaa kodit, seesteiset, pehmeän pastelliset sävyt saavat voimaa valkoisesta ja ripauksesta tummia sävyjä. Raota kevään valoa kotiisi!

Järjestä tuotteet:
Familon ♡ Organic Saammeko esitellä – Princess Organic ja Hiphop Organic Klassikot luomulaatuisina
Klassikot luomulaatuisina

Kevään uutuustyynyissä ja -peitoissa on järkeä

Familonin rakastetut Princess-tyynyt ja -peitot sekä pienokaisten Hiphop-peitot ja -tyynyt uudistuivat luomulaatuisiksi. Litistymätön Familon Feel Aerelle -tyyny on tuotekehityksen odotettu, upea innovaatio.

Tiesitkö? Familonin käyttämistä kuiduista noin 60 % on kierrätettyä uusioraaka-ainetta. Vuonna 2019 suuntaamme katseemme entistä vahvemmin ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Princess Organic -tyynyjen ja -peittojen kangas on nyt GOTS-sertifioitua, täysin jäljitettävää luomupuuvillaa. Tuotteiden ennestään tuttu Cirrus™-täyte on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta. Lasten Hiphop-tyynyt ja -peitot saivat myös ylleen luomupuuvillaiset päälliset. Uuden Feel Aerelle -tyynyn high-tech-täytekuitu palautuu muotoonsa ennennäkemättömän hyvin monienkin pesujen jälkeen.

Järjestä tuotteet: