Kesän uutuudet Kietoudu uusiin lakanoihin ja nuku.

Familonin kesä on aromikas, luonnollisen pehmeä ja rauhallinen. Tänä kesänä mielen tilaa suojelee Älä häiritse -kyltti. Do no disturb -teeman takana on ihmisen kaipuu hiljaisuuteen ja keskeytymättömään rauhaan.

Kesän 2019 sisustustrendeissä korostuu yksinkertainen kauneus. Trendiväreinä nähdään aromikkaat latte maitokahvi ja mokka-kaakao, joihin yhdistyy lempeä greige ja raikas valkoinen. Kepeä ja valoisa tunnelma valtaa kodit, seesteiset, pehmeän pastelliset sävyt saavat voimaa valkoisesta ja ripauksesta tummia sävyjä. Raota kesän valoa kotiisi!

Järjestä tuotteet:
Familon ♡ Organic Saammeko esitellä – Princess Organic ja Hiphop Organic Klassikot luomulaatuisina
Klassikot luomulaatuisina

Kevään uutuustyynyissä ja -peitoissa on järkeä

Familonin rakastetut Princess-tyynyt ja -peitot sekä pienokaisten Hiphop-peitot ja -tyynyt uudistuivat luomulaatuisiksi. Litistymätön Familon Feel Aerelle -tyyny on tuotekehityksen odotettu, upea innovaatio.

Tiesitkö? Familonin käyttämistä kuiduista noin 60 % on kierrätettyä uusioraaka-ainetta. Vuonna 2019 suuntaamme katseemme entistä vahvemmin ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Princess Organic -tyynyjen ja -peittojen kangas on nyt GOTS-sertifioitua, täysin jäljitettävää luomupuuvillaa. Tuotteiden ennestään tuttu Cirrus™-täyte on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta. Lasten Hiphop-tyynyt ja -peitot saivat myös ylleen luomupuuvillaiset päälliset. Uuden Feel Aerelle -tyynyn high-tech-täytekuitu palautuu muotoonsa ennennäkemättömän hyvin monienkin pesujen jälkeen.

Järjestä tuotteet: