Familon Premium

Familon Ergo Multi -lisätyyny

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Multi -lisätyyny
  • Familon Ergo Multi -lisätyyny
  • Familon Ergo Multi -lisätyyny
  • Familon Ergo Multi -lisätyyny
  • Familon Ergo Multi -lisätyyny
  • Familon Ergo Multi -lisätyyny

Familon Premium

Familon Ergo Multi -lisätyyny

Hyvän unen tukena

Familon Ergo Multi -lisätyyny tuo mukavuutta ja tukea moneen asentoon. Se on mitä oivallisin lisätuki sekä notkoselkäiselle että vatsallaan nukkujalle. Asetettuna vatsamakuulla kehon alle vatsatyyny vähentää lannerangan notkoa ja ehkäisee siten ristiselän kipuja. Lisätyynyn voi laittaa myös nilkkojen alle vatsallaan nukuttaessa, jolloin se estää jalkaterien liiallista taipumista ja siitä aiheutuvia pohjekramppeja. Selällään nukuttaessa tyynyä voi käyttää reisien tai polvien alla vähentämään niihin kohdistuvaa pintapainetta. Täytteen määrää säätämällä saat tyynystä juuri oikean korkuisen. Ergonominen lisätyyny on suunniteltu yhteistyössä fysiatrian erikoislääkärin kanssa ja sillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C.

44,25 € 59,00 €
-25%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

30 x 80 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Oikein tuetussa asennossa rentoudut helpommin ja vaivut suloisiin uniin ennen kuin huomaatkaan. Uniergonomiaasi parantava Familon Ergo Multi -lisätyyny on säädettävä, saat tyynystä juuri oikean korkuisen vähentämällä tarvittaessa täytteen määrää. Sopivan korkuisen tukityynyn avulla asentosi säilyy mukavana, hengitys kulkee vaivatta ja uinut yösi levollisesti sekä mukavasti.

Normaalia tyynyä pidemmän ja kapeamman Familon Ergo Multi -lisätyynyn 30 x 80 cm mukana saat siihen sopivan valkoisen tyynyliinan.

Tyynyä voi käyttää myös pitkittäin selän alla, jolloin se avaa kehon yläosaa, ja auttaa selkää rentoutumaan ja hengitystä kulkemaan paremmin. Tässä asennossa tyyny vie myös painetta pois olkapäiltä ja lonkilta.

Familon Ergo -tyynyt tukevat ergonomisesti luonnollista nukkumisasentoa. Ergo-tyynyvalikoimasta löytyy kyljellään, selällään ja vatsallaan nukkujille oikeita kehonalueita tukevat vaihtoehdot. Lisätyynyn avulla saat säädettävää lisätukea tarvitsemallesi kehon alueelle, jotta voit nukkua kaula- ja selkäranka luonnollisen suorassa asennossa. Kun kaularanka, niska, hartiat, selkä ja jalat saavat tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unesi laadussa.

Ergo Multi -lisätyynyä voit käyttää nykyisen tyynysi kanssa, tai maksimoidaksesi ergonomisen tuen voit hankkia pään alle muun muassa niskakipuja ehkäisevän Ergo Niska -tyynyyn tai Ergo Futurex -tyynyn, jonka täytteenä on lämmön ja painon mukaan muotoutuvaa älypehmustetta. Oikein tuettuna nukut rauhallisesti ja vaivattomasti aina aamunkoittoon asti.

Familon Ergo Multi -lisätyynyssä on ergonomisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkimmille. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä lisätyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Ergo-tyynyn kanssa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Familon Ergo Multi -lisätyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: sisätyynyn päällinen ja tyynyliina 100% puuvillaa, tyynyn joustoneulospäällinen 70% puuvillaa / 30% polyesteria, vetoketju täytteen määrän säätelyyn

Täyte: pehmeää ja muotoutuvaa polyesteripallokuitua yhteensä 300g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet