120-senttisestä 180-senttiseen sänkyyn

Vyöhykkeellinen Familon Ultra -joustinsänky on Johanna Turpeisen valinta. Vanhan vuoteen vaihto uuteen kannatti – Johanna ja hänen poikaystävä nauttivat nyt uudenlaisesta nukkumismukavuudesta sekä kohentuneesta unenlaadusta.

Leppoisaa sunnuntaihuomenta! Nukuttiko hyvin? Minua ainakin. On nukuttanut jo pidemmän aikaa.

Meillä on nimittäin uusi sänky. 180 cm leveä sänky. Minua naurattaa ihan koko ajatus, nimittäin nukuimme poikaystäväni kanssa järisyttävät viisi vuotta 120 cm leveässä pedissä. Muutos on siis oikeasti ollut aika huima. Minä olen saanut nukkua huoletta x-asennossa ja poikaystäväni juminen selkä parani jo heti yhden yön jälkeen. Aikamoista.

Kotimaista on aina mahtava suosia ja sainkin yhteistyökumppanikseni ihanan Familonin, joka mahdollisti meille tosiaan makeat unet kauniin beesseillä Familon Ultra -joustinsängyillä, jotka kiinnitimme sidemekanismilla yhteen parisängyksi. Kokonaisuuden kruunasivat maitokahvin sävyiset, tammiset sängynjalat sekä jo kauan haaveilemani pehmoinen sängynpääty.

Myös tyynyt sekä peitot menivät uusiksi ja valitsimme poikaystävälleni astetta leveäharteisemman nukkujan Ergo Futurex -tyynyn koossa L ja minulle puolestaan Downafresh®-laatutakuun ja Traumpass-sertifikaatin omaavan Familon Gold -untuvatyynyn. Peitosta halusimme tietysti mahdollisimman muhkean, eli valitsimme saman sertifikaatin omaavan untuvapeiton tuplakoossa. Ja tosiaan, kaikkien Familon-untuvatuotteiden raaka-aineet saadaan elintarviketeollisuuden ylijäämästä ja ne on valmistettu vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen ja Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Eli kyllä, tuhisemme yömme tällä hetkellä aika tuplasti paljon paremmin, kuin viisi edeltävää vuottamme - lähestulkoon puolet pienemmässä sängyssä. Mitä tästä siis opimme; heivataan ne teiniaikojen huonekalut aikanaan pois ja päivitetään myös makkaria muun sisustuksen tavoin aina elämäntilanteen muuttuessa… :)

Pari unifaktaa minusta:

  • Minulla on aina iltaisin tapana miettiä jotakin asiaa tai projektia, jota olen työstämässä, koska näin keksin aamulla niihin ratkaisut kuin itsestään.
  • Käytän eteeristä laventeliöljyä tai rauhoittavaa tyynysuihketta ennen nukkumaanmenoa.
  • Ihoni on herkkä ja olen äärimmäisen tarkka lakanoista, tai lähinnä niiden tunteesta iholla. En vaan yksinkertaisesti voi nukkua, jos kangas pistelee tai tuntuu karhealta. Kuvissa näkyvät lakanat ovat Familonin Ultra Percale -lakanat (tiheään kudottua perkaalipuuvillaa) ja nämä jos mitkä ovat ne hotellilakanat. Pehmeät ja ylellisen tuntuiset.

 

Psst. Familonilla on parhaillaan meneillään UNELMA-kampanja, eli alennus on sitä suurempi, mitä enemmän ostoksia teet. 

 

Lue alkuperäinen blogipostaus Johannan blogista Johanna Turpeinen.

Julkaistu 27.10.2018