Familon Standard

Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää runkopatjan, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke

Familon Standard

Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke

Hyvän olon harmoniaa

UUTUUS! Korkealaatuinen Familon Ultra -joustinsänky on nyt entistäkin vakaampi ja kestävämpi. Runkopatjan 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri oikealla tavalla, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden. Familon 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa. Vyöhykkeellisen pussijousiston alla on aiempaa napakampi ja korkeampi Familon Bonnel -alajousisto, rungon korkeus 32 cm. Yläjousiston reunaa kiertää sitä vahvistava kehäteräs, mikä helpottaa sängystä nousemista ja lisää runkopatjan kestävyyttä. Sängyn pintaosassa on lisäksi entistä kannattelevampi pintapehmuste sekä Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan hyvin paikoillaan. Ultra-sängyn ulkonäkö on ajattoman tyylikäs, kestävä kitin värinen verhoilukangas. Kolme kokoa 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Valitse runkopatjan pehmeys/napakkuus painon ja mieltymyksen mukaan: tukeva H (hard) on napakka vuode kevyelle ja keskipainoiselle, erittäin tukeva EH (extra hard) on jämäkkä vuode keskipainoiselle ja painavalle nukkujalle. Myös herkille sopivalla Familon Ultra -joustinsängyllä on Allergiatunnus®. Sisältää Familon Ultra -runkopatjan, tilaa jalkasarja, sijauspatja ja sängynpääty erikseen.

Alkaen 519,00 €
Väri: 

kitti

Vyöhykkeellinen: 

Kyllä

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ultra -joustinsänky on miellyttävä ja korkealaatuinen valinta vaativaankin makuun. Vietämme vuoteessa kolmasosan elämästämme, siksi hyvään sänkyyn ja ergonomisuuteen kannattaa panostaa. Oikeanlaisen tuen antavassa Ultra-vuoteessa selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vartalo saa hyvän tuen, näin koko keho rentoutuu ja uni on levollista.

Valitse itsellesi sopiva runkosängyn pehmeys/napakkuus: myötäilevämpi tukeva H (hard) kevyemmälle tai napakampi erittäin tukeva EH (extra hard) painavammalle. Kun vartalosi saa täydellistä tukea, rentoudut paremmin ja heräät helpommin.

Vartaloa tukevan ja myötäilevän Familon Ultra -joustinsängyn rakenteessa yhdistyvät optimaalisesti myötäilevä Familon 5-vyöhykkeellinen pussijousisto ja entistä tukevampi Familon Bonnel -alajousisto. 5-vyöhykejousisto tukee vartaloa juuri oikeasta kohdasta: keskivartaloa kannattelevasti ja hartiaseudulta myötäilevästi, alajousisto lisää sängyn kestävyyttä ja kannattelevuutta. Entistäkin vakaamman ja kestävämmän Ultra-runkopatjan puurungossa on alla hengittävä ja tukeva sälepohja.

Ultra-joustinsängystä on saatavana kolme yhdelle hengelle suunniteltua kokoa 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm. Asettamalla rinnakkain kaksi runkosänkyä ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat upean parivuoteen.

Runkopatjan korkeus on ilman jalkoja n. 32 cm. Sängyn jaloilla säädät itsellesi sopivan vuodekorkeuden ja yksilöit vuoteen sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla 20 cm jalat. Sisustuksellisen vuodekokonaisuuden viimeistelee tyylikäs Familon-sängynpääty. Familon Ultra -vuode tuo hyvää oloa jokaiseen päivään.

Ultra-joustinsängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys sekä soveltuvuus myös herkimmille, sängyllä on Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus®. Ultra-sänky on valmistettu parhaista materiaaleista, ympäristömyötäisesti. Familon Ultra -joustinsängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, pintapehmeys ja omaan uneen sopiva tuntu saavutetaan sijauspatjan avulla. Viimeistele sänky mieleiselläsi Familon-sijauspatjalla. Joustinsängyn pariksi suosittelemme vähintään 6 cm paksua sijauspatjaa. Miellyttävän pintapehmeyden sänkyyn tarjoaa profiloitu Ultra-sijauspatja, painottomuuden tunteen saat kaikille sopivalla Ergo Smart -sijauspatjalla, ylellisen muhkeuden tarjoaa paksu Ergo-sijauspatja ja napakamman tunnun vesipestävä Ergo Breathair -sijauspatja.

Sängyn oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, jotta uniasento olisi paras mahdollinen ja tyyny oikean korkuinen. Sängyn helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla mieleisesi vesipestävän sijauspatjansuojuksen, joista löytyy kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia ominaisuuksia.

Familon Ultra -joustinsänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda joustinsänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Joustinsänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, pinnassa Antislip-liukuestekangas

Täyte: kaksoisjousitus: päällä 5-vyöhykepussijousisto alla Bonnel-alajousisto, jouset 100% terästä, pinnalla 100% polyuretaanivaahtopehmuste, runko havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet