Tekstiilit

Pussilakanasetit percale

Familon – Hyvän olon koti

Percale on ylellisen viileä, himmeästi hohtava ja kestävä materiaali, jonka kauneus ei ole katoavaista. Puuvillapercalesta valmistetut liinavaatteet tuntuvat pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja ne pysyvät laadukkaina vuodesta toiseen.

Mikä percalesta tekee ”ylellisen hotellilakanan”?

Trendikkään puuvillapercalen yhteydessä mainitaan monesti ylellinen ”rapea” tuntu, joka tuo mieleen kahisevat hotellilakanat. Puuvillaperkaalilakana on ryhdikästä kangasta, joka ei laskeudu ihoa myötäilevästi. Näin nukkujan ja lakanan väliin jää ilmaa, mikä luo mukavan viileyden tunteen.

Lue myös Oma koti valkoinen -blogin Miian teksti siitä, mitä perkaalipuuvilla on ja mikä antaa sille sen ihanan "rapean" tunnun.

Percalen tekninen määritelmä

Laadukas puuvillaperkaali on 100 % puuvillaa, joka on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava luonnonmateriaali. Perkaalipuuvillasta puhuttaessa tarkoitetaan pitkäkuituista, korkealaatuista puuvillaa, joka on kudottu palttinasidoksella tiiviisti tiukkakierteisistä langoista. Percalekankaan lanka on erittäin ohutta, ja lankaluku eli langantiheys (TC) on 200 lankaa per neliötuuma. Pitkäkuituinen tiiviiksi kudottu kangas on arvokkaan sileä ja miellyttävän tuntuinen. Perkaalikanat on kestävä vaihtoehto, eivätkä ne nyppyynny käytössä.

Familonin percalepussilakanat ja -tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja niille myönnetty Allergiatunnus® takaa soveltuvuuden herkimmällekin. Pölyallergikoille perkaalilakanat ovat ihanteelliset niiden tiiviin, pölyä keräämättömän rakenteen vuoksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita