Tekstiilit

Pussilakanat ja tyynyliinat

Familon – Hyvän olon koti

Familonin pussilakanasettien ja tyynyliinojen valikoimassa uni ja laatu kohtaavat täydellisesti. Etsitkö täydellistä makuuhuoneen sisustuselementtiä tai haluat vain päivittää vuoteesi ilmeen? Familonin laaja valikoima pussilakanasettejä, parivuoteen pussilakanasettejä ja tyynyliinoja tarjoaa hyvän unen ratkaisuja kotiin.

Pussilakanasetit ja tyynyliinat ovat yksi helpoimmista tavoista piristää makuuhuoneen ilmettä. Familonilta löydät laadukkaat tuplapussilakanat, Pellava-pussilakanasetit sekä Percale-pussilakanasetit, jotka takaavat, että nukkumiskokemuksesi on vertaansa vailla. 

Familonin pussilakanat ja tyynyliinat ovat suunniteltu huolellisesti, jotta ne täyttävät vaativimmatkin tarpeet. Olipa tyylisi sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen, Familonilta löydät sopivan pussilakanasetin tai tyynyliinoja makuuhuoneesi sisustamiseen. Pussilakanoiden ja tyynyliinojen laatu ja kestävyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Familonin vuodetuotteet kestävät aikaa ja tarjoavat sinulle hyvää unta vuodesta toiseen.

Familonilla on kolme erilaista lakanamateriaalia. Lue lisää, mitä eroa on perkaalipuuvilla-, pellava- ja puuvillalakanoilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita