Makuuhuoneen materiaalit – percale, pellava, puuvilla ja satiini

Vietämme kolmasosan elämästämme nukkuen, ja siksi ei olekaan aivan samantekevää, minkälaisissa lakanoissa yömme vietämme.

Makuuhuoneen tulisi olla paikka, jossa voit rauhoittua ja levätä. Pehmeissä, sopivan lämpimissä tai viileissä ja harmonisen värisissä lakanoissa unet maittavat kuin kuninkaalliselle.

Kokosimme yhteen tietopaketin lakanoiden erilaisista materiaaleista. Löydä suosikkisi kattavasta tekstiilivalikoimastamme!

 

 

PERCALE — KESTÄVÄÄ YLELLISYYTTÄ

Trendikkäät puuvillapercalelakanat muistuttavat ylellisen tuntuisia "rapeita" hotellilakanoita. Familon Ultra -sarjan percalepussilakanoiden, -tyynyliinojen ja -aluslakanoiden puuvillapercalekangas on kudottu tiheään erittäin ohuista langoista. Sen ansiosta kangas on erityisen sileää ja pehmeää, himmeästi hohtavaa ja ylellistä. Puuvillapercalesta valmistetut liinavaatteet tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja ne ovat käytössä kestäviä. Ryhdikäs puuvillaperkaalilakana ei laskeudu ihonmyötäisesti, vaan jättää ilmaa väliin, mikä luo ihanan viileyden tunteen. Pesun jälkeen puuvillapercale on luonnostaan hieman ryppyisempää kuin puuvillasatiini, jos tuotetta ei silitä tai mankeloi. 

PELLAVA — LUONNOLLISESTI LÄMMIN JA KOSTEUTTA SIIRTÄVÄ

Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pehmeämmäksi. Familon Princess -pellavapussilakanat ja -tyynyliinat ovat laadukasta eurooppalaista kivipestyä pellavaa. Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää kehon ylimääräistä lämpöä poispäin, se tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Pellavan luonnollinen kosteudensiirtokyky tarjoaa raikkaat unet. Kivipesty pellava ei juurikaan kutistu. Pellavan työstäminen on vaativampaa kuin puuvillan, mistä johtuu korkeampi hinta.

PUUVILLA — HENGITTÄVÄ LUONNONMATERIAALI

Puuvilla on 100 % luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja imee hyvin kosteutta. Familonin puuvillapussilakanat ovat laadukasta puuvillaa ja tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten. Puuvillan laatu ja kankaan kudontatapa vaikuttavat tuotteen käyttömukavuuteen ja kestävyyteen. Familonin puuvillapalttina on kestävää ja helppohoitoista, ja sopii siksi täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

SATIINI — PEHMEITÄ UNIA

Puuvillasatiini kudotaan tiheään erittäin ohuista langoista, minkä ansiosta kangas on erityisen pehmeää, sileää ja hennosti kiiltävää. Puuvillasatiiniset lakanat ovat pehmeämmän ja lämpimämmän tuntuiset ja niissä on kudontatavasta johtuen enemmän kiiltoa. Ylellisten Familon Hiphop Plus -vauvanpussilakanoiden ja -tyynyliinojen puuvillasatiini siliää helposti ja se tuntuu ylellisen pehmeältä vauvan herkällä iholla.

 

Tutustu kevään uutuustuotteisiin ja hyödynnä kuukauden tarjous! Kun rekisteröidyt Friends of Familon -jäseneksi, saat kevään uutuudet tutustumistarjouksena –20% normaalihinnoista 31.1. asti. Voit rekisteröityä jäseneksi tästä.

Julkaistu 12.1.2018