Tekstiilit

Pussilakanasetit satiini

Familon – Hyvän olon koti

Silkinpehmeät, ylellisen kevyet Familon Tencel Lyocell -satiinipussilakanat ja satiinityynyliinat tarjoavat raikkaat unet vastuullisesti. Kauniisti hohtavat, ylelliset satiinilakanat viimeistelevät makuuhuoneen sisustuksen ja tuovat ripauksen luksusta jokaiseen yöhön.

Satiinipussilakanat ja satiinityynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia, sopivat herkimmällekin iholle ja pysyvät laadukkaina vuodesta toiseen. Satiinipussilakanoiden ja -tyynyliinojen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa ilman kiertämisen ja kosteuden haihtumisen tehokkaasti, pitäen vuoteen raikkaana ja miellyttävänä läpi yön.

Tencell Lyocell -satiinilakanoiden tekninen määritelmä

Familon Tencel Lyocell -satiinipussilakanasetti on valmistettu 100 % Lyocell TENCEL™ satiinikankaasta. Lyocell TENCEL™ satiinikangas valmistetaan vastuullisesti puukuidusta. Uusiutuvasta 100 % Lyocell-puukuidusta valmistetut satiinilakanat haihduttavat hyvin kosteutta – satiinipussilakanoiden ja satiinityynyliinojen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa ilman kiertämisen ja kosteuden haihtumisen, pitäen vuoteen raikkaana ja miellyttävänä läpi yön. Materiaalina kangas on soljuvaa, pehmeää ja hengittävää ihoa vasten. Luonnostaan antibakteeriset Tencel Lyocell -satiinilakanat sopivat myös allergikoille.

 

Familonin tekstiileillä viimeistelet makuuhuoneesi ilmeen ja nautit korkealaatuisista yöunista.Tutustu valikoimaamme ja tee kodistasi entistäkin mukavampi ja tyylikkäämpi

Näytä lisää Näytä vähemmän