Pienten uniin Lasten tyynyt, peitot, patjat –20 %

Lapset tarvitsevat unta kasvaakseen ja oppiakseen uutta. Patjan tuki ja sängyn puhtaus ovat tärkeitä niin vauvoille kuin leikki-ikäisille. Valikoimastamme löydät turvalliset lasten ja vauvojen vaahtomuovipatjat, petauspatjat, kosteussuojat, tyynyt, peitot, sekä pussilakanat. Lasten- ja vauvanpeitot ovat päivittyneet uusien EU-turvallisuusstandardien mukaisiksi ja tarjoavat luomu-unta yhdessä pehmoisten tyynyjen ja puuvillalakanoiden kanssa.

Valikoima laadukkaita lastentuotteita 20% alennuksella normaalihinnoista 31.8. asti + ilmainen toimitus (ei kotiinkuljetus) yli 90 € ostokseen. Parasta pienten uniin.

Nuorten uniin Valikoima tuotteita –20 %

Laadukkailla unituotteilla palauttavaa unta yöstä toiseen. Mikä houkuttelisi illalla ajoissa nukkumaan enemmän kuin uudet raikkaat petivaatteet sekä vartaloa optimaalisesti tukeva sänky, pehmeä peitto ja ergonominen tyyny. Uni-joustinsänky on hyvä valinta nuoren ensimmäiseksi omaksi sängyksi, mukavuuden viimeistelee sopiva petauspatja ja laadukkaat puuvillapussilakanat.

Valikoima nuorille aikuisille ja isommille koululaisille sopivia tuotteita 20% alennuksella normaalihinnoista 31.8. asti + ilmainen toimitus (ei kotiinkuljetus) yli 90 € ostokseen.