Puhtaat, valkeat peitot ja tyynyt Vaihda vanhat, osta uudet –20 %

Olisiko aika vaihtaa? Päivitä nyt yösi raikkauteen ja valmistaudu kevääseen vaihtamalla vanhojen petivaatteiden tilalle uudet puhtaan valkeat. Saat maaliskuun ajan kaikki Familonin tyynyt, peitot, pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat 20% alennuksella normaalihinnoista. Ilahduta myös perheen pienimpiä uusilla ja raikkailla unikavereilla. Ilmainen postipakettitoimitus maaliskuun ajan!

Muista vaihtovälit: tyynyllä 2 ja peitolla 4 vuotta. Liian pitkään käytetyt tyynyt ja peitot eivät palvele uniasi enää parhaalla tavalla. Vaihda raikkauteen ja nuku puhtaasta onnesta!

Kierrätyskampanja myymälöissä

NUKU PUHTAASTA ONNESTA – LISÄALE ETUKOODILLA

Liputamme puhtauden puolesta, jotta jokainen meistä voisi nukkua hyvin. Hyödynnä Allergiaviikon etukoodi RAIKAS10 ja nuku puhtaasta onnesta. Saat etukoodilla 10 € lisäalennuksen yli 90 € kertaostokseen. Ilmainen postipakettitoimitus maaliskuun ajan (ei koske kotiinkuljetusta). Etu on voimassa 31.3. asti.

Järjestä tuotteet:
Järjestä tuotteet:
Järjestä tuotteet:

Pidä huolta unituotteistasi, niin ne pitävät huolta sinusta. Säännöllinen tuuletus ja pesu pitävät vuodevaatteet raikkaina. Pese tyyny 3–4 kertaa ja peitto 1–2 kertaa vuodessa. Puhtaat lakanat kannattaa pedata sänkyyn vähintään joka toinen viikko.