KESÄN UUTUUDET Kodintekstiilejä luonnon inspiroimana

Kesän Familon-mallistossa kuiskailevat kasvit ja köynnökset. Sävyt HIEKKA, SALVIA ja TIILI rakentavat maanläheisesti sointuvan pohjan kesän värikarttaan. Uutuuskuosit viuhkamainen Pisaralehti ja rehevä Köynnös ovat suomalaissuunnittelijoiden lakanakankaalle painamaa kasvikuvastoa. Ornamentti-kuosi edustaa uudessa vehreän salvian ja pehmeässä poltetun tiilen sävyssä. Myös pehmeät ja kauniisti viimeistellyt froteepyyhkeet saavat vuodetekstiileistä tutut viileän mattasalvian sekä hiekan uutuussävyt.

2020-luvun makrotrendit pyyhkäisevät Familon-malliston yli: tiedostava maapallo on päivän sana. Merkityksellisyyden kokeminen, valon voimauttava vaikutus ja uuden alku ovat teemoja, jotka nostavat päätään ja tuovat hyvän olon Familonin kesäkotiin.

FAMILON ORGANIC Kohti 100 % luomulaatuista tyyny- ja peitevalikoimaa

Familonin tyyny- ja peittovalikoima muuttuu asteittain luomulaatuiseksi. Vuoden 2020 loppuun mennessä Familonin kuluttajapuolen peitoista jopa 52 % ja tyynyistä 46 % on päällikankaan osalta luomuksi päivittynyt.

Kuumat kesäyöt pelastavan Familon Cool -sarjan tyynyt ja peite saavat keväällä 2020 100 % luomupuuvillaisen päällikankaan. Uudistuneen Cool Organic -sarjan Outlast®-kangas ja Aerelle® Cool Night -täyte aikaansaavat yhdessä tyynyjen ja peitteiden viilentävän vaikutuksen.

Hengittävät ja ylelliset Princess Organic -vauvanpeite ja -lastenpeite ovat uudistuneet luomupuuvillaisiksi sekä vastaamaan uuden EU-vauvanpeitestandardin mukaista viileämpää TOG-lämpöarvoa. Korkealaatuiset lastenpeitteet ovat ainutlaatuisen ilmavia ja hengittäviä.
Kuohkea Cirrus-ontelokuitutäyte on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.