Familon ♡ Organic

Saammeko esitellä – Princess Organic ja Hiphop Organic!

Familon pukeutui 2019 luomuun luotsaten kahden rakastetun tuotesarjan tyynyt ja peitteet päällikankaan osalta luomulaatuiseksi.

Princess-kulttisarjan sekä lapselle vain parasta laatua tarjoavan Hiphop-sarjan tyynyt ja peitteet ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi. Kankaan valmistuksessa ei käytetä missään vaiheessa haitallisia kemikaaleja: ei puuvillan kasvatuksessa, eikä korjuun jälkeen.

PRINCESS ORGANIC Familon Princess nyt entistä parempi valinta

Familon Princess -sarjan tyynyillä ja peitteillä on uinuttu makeasti aina 60-luvulta saakka, ja sarjan tuotteet ovat kulkeneet monen nukkujan luottotuotteena vuodesta toiseen. Princess Organic -sarjaan kuuluu kolme peitettä ja kaksi tyynyä. Princess-sarjan tyynyt ja peitteet ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi. Tuotteiden ekologinen Cirrus™-täyte on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta.

Kaikista Familonin käyttämistä kuiduista noin 60 % on kierrätettyä uusioraaka-ainetta.

Hiphop Organic Luomu-uutuudet lapsen parhaaksi

Hyvin nukkunut lapsi on onnellinen lapsi. Ympäristöystävällisesti valmistetut Hiphop Organic -tuotteet ovat miellyttäviä ja turvallisia unikavereita perheen pienimmille. Lasten tyyny on hyvin muotoutuva ja pehmeä, vauvan tyyny ihanan tuntuinen matalampi pehmuste. Hiphop-sarja on uudistunut kankaan osalta luomupuuvillaiseksi. Helppohoitoiset Hiphop Organic -tuotteet kestävät erinomaisesti toistuvaa konepesua ja ne sopivat myös herkimmille.

Hiphop-sarjan vauvanpeite ja lastenpeite ovat uudistuneet vastaamaan helmikuussa 2020 voimaantulevia EU-tason turvallisuusstandardeja, ja kulkevat jatkossa nimellä Familon Princess Organic. Uudet peitteet ovat lämpöarvotestattu ja ovat lämpöisyydeltään uuden standardin mukaisia eli aiempaa kevyempiä. Uusien peitteiden täytteenä on raikasta ja ilmavaa 100% Cirrus®-polyesteriontelokuitua.