Familon ♡ Organic

Vastuullisempia valintoja

Luomupuuvilla on parempi valinta ympäristölle, vesistöille ja ihmisille. Luomupuuvillainen valikoimamme kasvaa, ja yli puolet malliston tyynyistä sekä peitteistä on luomupuuvillaa. Kankaan valmistuksessa ei käytetä missään vaiheessa haitallisia kemikaaleja: ei puuvillan kasvatuksessa, eikä korjuun jälkeen.

Viimeisimmät luomu-uutuudet ovat viileää tuntua tarjoavat Cool Organic -sarjan tyynyt ja peite, sekä luomupuuvillainen pyyhesarja Prince Organic. Luomulaatuiseksi ovat päivittyneet aiemmin Princess-klassikkosarjan tyynyt ja peitot, percale aluslakanat, sekä vain parasta laatua lapsille tarjoavat Hiphop-tyynyt, Princess-peitot ja Kaverit-lakanat.

PRINCESS ORGANIC Familon Princess entistä parempi valinta

Familon Princess -sarjan tyynyillä ja peitteillä on uinuttu makeasti aina 60-luvulta saakka, ja sarjan tuotteet ovat kulkeneet monen nukkujan luottotuotteena vuodesta toiseen. Princess Organic -sarjaan kuuluu kolme peitettä ja kaksi tyynyä. Princess-sarjan tyynyt ja peitteet ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi, kangas on GOTS-sertifioitu. Tuotteiden ekologinen Cirrus™-polyesterikuitu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta.

Kaikista Familonin käyttämistä kuiduista noin 60 % on kierrätettyä uusioraaka-ainetta.

LASTEN ORGANIC Luomu-uutuudet lapsen parhaaksi

Hyvin nukkunut lapsi on onnellinen lapsi. Ympäristöystävällisesti valmistetut Princess Organic ja Hiphop Organic -lastentuotteet ovat miellyttäviä ja turvallisia unikavereita perheen pienimmille. Lasten tyyny on hyvin muotoutuva ja pehmeä, vauvan tyyny ihanan tuntuinen matalampi pehmuste. Familonin korkealaatuiset lasten tyynyt ja peitot ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi, kangas on GOTS-sertifioitu. GOTS-sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty luomupuuvilla on aina jäljitettävissä.

Princess Organic -vauvanpeite ja -lastenpeite on lämpöarvotestattu ja ne ovat lämpöisyydeltään uuden EU-tason vauvan peitto turvallisuusstandardin mukaisia eli aiempaa kevyempiä. Pienten uniin ihanteellisten peittojen täytteenä on kierrätyspolyesteristä vastuullisesti valmistettua raikasta ja ilmavaa ontelokuitua.

Cool Organic Ihanaa viileyttä

Liian kuuma? Ei huolta, Familon Cool Organic -tyyny on kuin raikas kesätuuli poskea vasten ja Cool Organic -kevytpeite erittäin ohut ja superkevyt unikaveri viileyttä kaipaaville. Peiton ja tyynyn viilentävä Aerelle® Cool Night -kuitutäyte aikaansaa yhdessä lämpöä tasaavan Outlast®-erikoiskankaan kanssa ihanan viileältä tuntuvan vaikutuksen. Cool Organic -tyynyjen ja -peittojen päällinen on korkealaatuista 100% luomupuuvillaa, kangas on GOTS-sertifioitu.

Prince Organic Pehmeää luomupuuvillaa

Syksyllä 2020 lanseerattu pehmeä luomupuuvillainen pyyhesarja – Prince Organic. Sarjan käsi- ja kylpypyyhkeet hehkuvat syksyn syvissä sävyissä: kaneli, viini ja tummanharmaa. Pyyhkeissä on erittäin imukykyinen, raidallinen froteepinta.