Valmistus ja korkea laatu

Tutkitusti turvallisia ja huolellisesti testattuja hyvinvointituotteita

Familon-tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja huolellisesti testattuja hyvinvointituotteita. Vuoteet, patjat sekä vuodevaatteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ympäristöystävällisesti konsernin omalla tehtaalla Virossa. Familon-tuotteiden tuotekehitystä tehdään aktiivisesti yhteistyössä monien eri asiantuntijoiden kanssa, jotta sinäkin voit herätä virkeänä ja energiaa riittää iltaan asti.

Familon panostaa materiaalien laadun, toimivuuden ja miellyttävän kosketuksen lisäksi voimakkaasti tuoteturvallisuuteen. Perusteellinen tutkimus ja testaus ovat tärkeä osa toimintaa. Familon-tuotteiden valmistuksessa noudatetaan laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmiä, joita vaaditaan myös yhteistyökumppaneilta.

Tarkoin valvottu tuotanto takaa tuotteiden laadun. Tuotteiden ja materiaalien laatua valvotaan ja testataan säännöllisesti valmistuksen eri vaiheissa. Familon Pro- ammattipuolen tuotteilla kestotestit, paloturvallisuustestit ja pesutestit ovat osa valvottua tuotantoa.

VALMISTUS JA LUONTOYSTÄVÄLLISYYS

Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään mahdollisimman paljon lähituotantoa. Familon Home -malliston valmistus tapahtuu vuodetekstiilien osalta Latviassa, ja kylpytekstiilit valmistetaan Turkissa. Patjojen vaahtomuovi on Suomessa valmistettu. Valtaosa raaka-aineista on peräisin lähialueilta Euroopasta. Familonin tyynyt, peitteet ja vuoteet valmistetaan Virossa konsernin omalla tehtaalla, joka on luotettu tekstiiliteollisuuden valmistaja. Sosiaalisesti sekä ympäristön kannalta kestävät arvot ohjaavat vahvasti tuotantolaitoksen toimintaa.

Myös raaka-aine-toimittajien toiminnalta edellytetään vihreitä arvoja. Monet Familonin tyyny- ja peitevalikoiman tuotteet valmistetaan innovatiivisesta kierrätetystä uusioraaka-aineesta. Familonin merkittävä, pitkäaikainen kuitutoimittaja on saavuttanut ISO50001-merkinnän ekologisesta ja energiatehokkaasta tuotannosta.