Joululahjaideat

Paketoi lahjaksi paremmat unet

Suosituimmat joululahjat tulevat aitoon tarpeeseen. Joulun toivelahjoja ovat ylelliset pellavalakanat kauniin kanervan sävyssä, huippuergonominen vartalotyyny, tyylikkäät perkaalilakanat hotellityyliin, ja lahjansaajaa erityisesti lämmittävä muhkea untuvapeitto. Nämä lahjat kestävät aikaa ja muistuttavat antajastaan pitkään. Poimi Familonin hyvän unen lahjaideoista joulun parhaat pehmeät paketit.

Valikoima pehmeitä joululahjoja verkosta nyt 20% alennuksella normaalihinnoista, etu voimassa 20.12. asti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hotel Style

Lahja, joka vie arjen yläpuolelle

Pitkän ja erikoisen vuoden kruunaa viimeistelty unelmien joulu. Kaikkien odotukset täyttävään joulun juhlatunnelmaan siivittävät ylelliset materiaalit, tyylikkäät percalelakanat hotellityyliin, muhkeat untuvapeitot ja ylevän puhdas joulukoti. Anna lahjaksi ripaus luksusta.

Ergonomiset lahjavinkit

Paketoi paremman unen lahja

Vaatiiko rakkaimpasi uni astetta enemmän? Toteuta toive paremmista unista ja paketoi kuusen alle ergonomista muotoilua ja älykkäitä materiaaleja. Muotoiltu ja yksilöllisesti säädettävä tyyny, lämpöä tasaava peitto, optimaalisen tuen antavat sijauspatja sekä ergonominen vuode ovat lahjoista kallisarvoisimpia. Anna lahjaksi täydellistä lepoa.

Tunnelman luojat

Lahjaksi lämpöä

Pian koti on tulvillaan täynnä joulun taikaa ja tunnelmaa: kynttilänvaloa, paketteja kuusen alla, tonttuja ikkunoissa. Tuo joulusisustus makuuhuoneeseen petaamalla vuoteeseen rennon ylelliset pellavalakanat ja ilahduta kuosien ystävää laadukkailla puuvillalakanoilla.

Lastenhuoneen joulu

Parhaat unet pienelle

Lapsena koettu joulu ei unohdu koskaan, pieneen sydämeen painuneet ilon huudahdukset, mausteiset herkut ja pitkän, suloisen odotuksen muistaa loppuelämän. Pieni tuntee itsensä tärkeäksi saadessaan uinahtaa lahjapaketista löytyneisiin, uusiin pehmeisiin petivaatteisiin odotuksen ja ilon täyteisen päivän jälkeen.

Joululahjat alle 50 €

Arjen ilahduttajat

Alle 50 eurolla löytyy monta ajatuksella valittua lahjaideaa. Kauniit puuvillalakanat, pehmeät froteepyyhkeet ja pellavatyynyliina ovat hienoja lahjoja hänelle, joka on jouluna mielessäsi.

Hyvän unen lahjakortit

Lahja, joka peittoaa kaiken

Ilman hyvää unta ei ole myöskään hyvää arkea. Jouluna kuusen alta löytyvä uusi tyyny ja peitto ovat mitä sydämellisin lahja, mutta valinta voi olla vaikea. Mikäli lahjansaajan unitoiveet eivät ole tiedossa, on hyvän olon Familon-lahjakortti varma valinta.