Lasten unet

Tyynyt, peitot, patjat, suojukset ja lakanat –20 %

Lapsille parasta unta tarjoavat ikiomat, juuri heille tarkoitetut vuodetuotteet. Valikoimastamme löydät turvalliset lasten ja vauvojen vaahtomuovipatjat, petauspatjat, kosteussuojat, tyynyt, peitot sekä lakanat. Vastuullisesti valmistetuilla Familon-lastentuotteilla voit saatella perheen pienimmän unten maille levollisin mielin. Hyvin nukkunut lapsi on onnellinen lapsi.

Valikoima laadukkaita lastentuotteita 20% alennuksella normaalihinnoista ja ilmainen toimitus koodilla VIPKYYTI, myös kotiinkuljetus! Edut voimassa 31.8.2022 asti. Kirjaudu sisään käyttääksesi koodin.

Katso myös nuorten unet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Nuorten unet

Valikoima tuotteita –20 %

Laadukkailla vuodetuotteilla palauttavaa unta yöstä toiseen. Uudet raikkaat petivaatteet, vartaloa optimaalisesti tukeva sänky, ihanan pehmeä peitto ja ergonominen tyyny houkuttelevat nuoren ajoissa nukkumaan. Original-joustinsänky on hyvä valinta nuoren ensimmäiseksi omaksi sängyksi, mukavuuden viimeistelee sopiva petauspatja ja laadukkaat pussilakanat. Muhkean Ultra-päiväpeiton päällä on miellyttävä loikoilla.

Valikoima nuorille aikuisille ja isommille koululaisille sopivia tuotteita 20% alennuksella normaalihinnoista ja ilmainen toimitus koodilla VIPKYYTI, myös kotiinkuljetus! Edut voimassa 31.8.2022 asti. Kirjaudu sisään käyttääksesi koodin.

Näytä lisää Näytä vähemmän