Pohjolan pehmeä joulu

Hyvän unen lahjat –20%

Tänä jouluna haluamme ympäröidä itsemme lämmöllä, hyvällä unella ja lumoavalla tunnelmalla. Inspiroidu luomaan omannäköinen joulusi, täynnä pehmeyttä ja arjen yläpuolelle vievää ylellisyyttä. Familon tarjoaa sinulle vinkkejä jouluiseen hyggeilyyn, pehmeiden pakettien valintaan ja rentouttaviin hetkiin. Joulun taika piilee yksityiskohdissa, ja haluamme auttaa sinua löytämään juuri ne pienet asiat, jotka tekevät joulustasi erityisen.

Hyödynnä tarjous ja löydä joulun pehmeimmät paketit pukinkonttiin. Valikoima hyvän unen sänkyjä, tyynyjä, peittoja, patjoja ja lakanoita 20% alennuksella normaalihinnoista 26.12.2023 asti. Lisäksi ilmainen pakettitoimitus yli 90 euron ostokseen, ei kotiinkuljetus. Tutustu lahjaideoihin ja paketoi kuusen alle hyvää unta –  Familon-lahjat kestävät aikaa ja muistuttavat antajastaan pitkään.

Joulukalenteri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Lämmin ja kodikas joulu

Anna lahjan välittää lämpöä ja rakkautta

Yhtäkkiä koti tulvahtaa täyteen joulun taikaa: kynttilänvalo hämärässä, havun tuoksu, suvussa kulkenut jouluresepti ja jouluyön vuoteeseen pedattu kaunis pellavakangas. Uppoudu tänä jouluna kodin lämpöön, hyvään uneen ja täytä aistisi mielihyvällä. Hyggejoulu vietetään villasukat jalassa, pellavalakanoihin kietoutuneena.

Ihastu tänä jouluna Familonin iki-ihaniin pellavalakanoihin. Tutustu pellavalakanoiden kauniisiin sävyihin ja osta itselle tai lahjaksi lämpöä ja pehmeyttä. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Laskeudu jouluun rentoutuen

Lue vinkit levollisiin lomapäiviin.

Joulu on aika, jolloin saamme nauttia läheistemme seurasta ja yhteisestä ilosta. On kuitenkin ymmärrettävää, että valmistelut voivat viedä aikaa. Blogissa jaamme vinkkejä siihen, miten voit nauttia joulusta entistäkin enemmän ja rentoutua Familonin laadukkaiden vuodetuotteiden syleilyssä.

Lue vinkit blogista

Anna lahjaksi hyvä uni

Lue neljä syytä ostaa Familonin tuotteita pukinkonttiin!

Joulu lähestyy, ja lahjojen etsintä alkaa olla ajankohtaista. Miksi et tänä vuonna harkitsisi hyvän unen lahjaa rakkaimmillesi? Familonin laadukkaat ja vastuulliset vuodevaatteet, kuten tyynyt, peitot ja pussilakanasetit, ovat lahjoja, jotka tuovat iloa ja hyvinvointia pitkäksi aikaa.

Lue ja inspiroidu

Vinkit joulupedin rakentamiseen

Rakenna joulukuusen äärelle joulupeti ja heittäydy nauttimaan joulutunnelmasta.

Joulu on lämpöä, lepoa ja hyvää unta. Joulunaika voi olla täynnä yhteisiä perinteitä, touhua ja tohinaa, mutta myös aikaa rauhoittumiselle. Familon tarjoaa yhdessä "Sinimalist" Sini Antilan kanssa vinkit joulun kutsuvimman lepopaikan rakentamiseen.

Vinkit pehmeään joulupetiin

Hyvän unen lahjaideat