Staycation

Vietä miniloma ja testaa Familon-sänkyä Sokos Hotellissa

Nuku kotona yhtä hyvin kuin hotellissa! Toteuta Staycation-miniloma ja testaa samalla Familon-sänkyä Sokos Hotellissa lähellä sinua. Miltä kuulostaisi romanttinen hotelliyö rakkaan kanssa, hemmotteluloma ystävän seurassa tai rauhallinen hotelliyö itseksesi irtiottona arjen kiireistä. Nyt voit toteuttaa haaveesi Staycation-minilomasta ja testata samalla Sokos Hotellin Familon-hotellisänkyä. Jos ihastut sänkyyn ja tilaat sen itsellesi heinäkuun loppuun mennessä Familon.fi-verkkokaupasta tai Familon-myymälästä, korvaamme hotelliyöpymisesi 150 euroon asti kuittia vastaan.

Näin testaat ja ostat edullisesti aidon hotellisängyn: Varaa hotelliyö kampanjassa mukana olevasta Sokos Hotellista, nauti Staycation-minilomasta ja testaa samalla aitoa Familon-hotellisänkyä. Ostaessasi hotellisängyn hyvitämme hotelliyöpymisen 150 euroon asti kuittia vastaan, lisäksi saat 20 % alennuksen valitsemastasi hotellisänkypaketista ja ilmaisen kotiinkuljetuksen. Edut voimassa Familon.fi ja Familon-myymälöissä 3.5.–31.7.2023. Kampanjassa mukana olevat Sokos Hotellit voit tarkistaa tältä sivulta.

Näin saat ilmaisen hotelliyön: Tilatessasi hotellisänkypaketin tai hotellisängyn Familon.fi-verkkokaupasta lähetä tilauksen jälkeen tilausnumerosi ja kuva hotellilta saamastasi kuitista [email protected], palautamme hotelliyöstä maksamasi summan ostoksessa käytetylle kortille/tilille. Jos tilaat laskulla hotelliyö vähennetään laskun summasta. Tehdessäsi sänkyostoksen Familon-myymälässä näytä kuitti yöpymisestä kassalla ja saat korvauksen ostohetkellä. Sokos Hotels -hotelliyöstä korvataan majoituksen osuus vain sängyn ostaneille, verollinen enimmäiskorvaus hotelliyöstä 150 euroa. Etuun oikeuttavat sängyt ovat: Continental-hotellijenkkisänky, Double-hotellisänky, Single-hotellisänky, Hotel-jenkkisänky, Hotel-joustinsänky ja Velvet Lux -jenkkisänky.

Tilaa aito hotellisänky
Näytä lisää Näytä vähemmän

Nuku kotona kuin hotellissa

Testaa ja osta aito hotellisänky

Sokos Hotelleissa nukutaan hotellivieraiden rakastamalla Familon-vuoteella. Familonin hotellisänky sopii kaikille vartalotyypeille, se tukee luonnollista nukkumisasentoa ollen selälle ergonominen ja painavampaakin nukkujaa hyvin kannatteleva. Testaa sänkyä hotellissa ja hanki kotiin aito hotellisänky!

Hotellisängyistä löytyy jokaiseen kotiin sopiva sänkypaketti. Onko valintasi muhkea jenkkisänky vai joustinsängyistä koostuva parisänky?

Continental-hotellijenkkisänkyä voit testata Solo Sokos Hotellin kaikissa huoneissa sekä Original Sokos Hotellien ja Break Sokos Hotellien Superior-huoneissa.

Leveää Double-hotellisänkyä ja yhden hengen Single-hotellisänkyä voit testata Original Sokos Hotellien ja Break Sokos Hotellien Standard-huoneissa sekä Heymo-hotellissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Staycation-hotellikohteet

Kampanjassa mukana olevat Sokos Hotellit, joissa voit testata Familon-hotellisänkyjä.

Original by Sokos Hotels:

 • HELSINKI: Tripla ja Vaakuna
 • JOENSUU: Kimmel
 • KOTKA: Seurahuone
 • KOUVOLA: Vaakuna
 • OULU: Arina
 • TAMPERE: Ilves
 • TURKU: Kupittaa ja Wiklund

Solo by Sokos Hotels:

 • HELSINKI: Helsinki ja Torni
 • LAHTI: Lahden Seurahuone
 • TAMPERE: Torni Tampere
 • TURKU: Turun Seurahuone

Break by Sokos Hotels:

 • KOLI: Koli Kylä
 • LEVI: Levi

Heymo by Sokos Hotels:

 • ESPOO: Heymo 1
Näytä lisää Näytä vähemmän

Testaa ja osta aito hotellisänky

Varaa Staycation Sokos Hotellista

Staycation on unelmien loma arjen keskellä – miniloma josta saat uutta virtaa arkeen. Varaa Staycation-hotelliyö kotipaikkakunnalta tai kiinnostavasta kotimaan lomakohteesta. Staycation-elämyksen tarjoavia Sokos Hotelleja löydät niin Kolin ja Levin tunturimaisemista, merellisestä Kotkasta, Turusta ja Oulusta, kuin Helsingin ja Tampereen ydinkeskustan sykkeestä. Heittäydy unelmien hotellisänkyyn ja liity onnellisten joukkoon nukkumalla hyvin.

Varaa Staycation ja testaa aitoa hotellisänkyä. Hotellisängyn ostajalle hotelliyö ilmaiseksi!

Varaa hotelliyö
Näytä lisää Näytä vähemmän