Testaa & osta hotellisänky kotiin

Onnea on hyvä uni. Onnea on oma hotellisänky.

Testaa aitoa Familon-hotellisänkyä Sokos Hotellissa ja koe hyvän unen onni. Ostaessasi hotellisänkypaketin korvaamme hotelliyöpymisesi 150 euroon asti kuittia vastaan. Toteuta nyt haaveesi Staycation-minilomasta ja jatka onnellisia unia myös kotona.

Oma hotellisänky ja unelmien hotellipetaus jopa –25%

Hyödynnä erikoistarjous –25% hotellisänkypaketeista ja viimeistele viiden tähden unesi muhkeilla tyynyillä, peitoilla ja percalelakanoilla 20% alennuksella. Saat ilmaisen toimituksen yli 90 € ostokseen, kun aktivoit koodin STAYCATION24 ostoskorissa, myös kotiinkuljetus (arvo jopa 135,90 €). Edut voimassa 31.7. asti Familon.fi-verkkokaupassa ja Familon-myymälöissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Testaa sopiiko Familon-hotellisänky sinulle

Sokos Hotelleissa nukutaan hotellivieraiden rakastamilla Familon-vuoteilla. Familonin hotellisänky sopii kaikille vartalotyypeille ja tukee luonnollista nukkumisasentoa. Selälle ergonominen ja painavampaakin nukkujaa hyvin kannatteleva hotellisänky takaa hyvät unet vuosiksi eteenpäin. Valittavana muhkea Continental-hotellijenkkisänky, leveä kahden hengen Double-hotellisänky ja yhden hengen Single-hotellisänky

Varaa hotelliyö kampanjassa mukana olevasta Sokos Hotellista, nauti ihanasta Staycation-minilomasta ja testaa samalla sopiiko sänky sinulle. Tilatessasi oman hotellisängyn kotiin, hyvitämme hotelliyösi.

Kampanjassa mukana olevat hotellit
Näytä lisää Näytä vähemmän

Staycation on unelmien loma arjen keskellä – miniloma, josta saat uutta virtaa arkeen. Varaa hotelliyö Sokos Hotellista kotipaikkakunnalta tai sinua kiinnostavasta kotimaan lomakohteesta ja testaa aitoa Familon-hotellisänkyä. Hyvitämme hotelliyöpymisen oman hotellisängyn ostajalle! Katso missä voit testata hotellisänkyä >