Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: pakettituote sisältää lastenpatjan ja jatkopalan, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala
  • Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala
  • Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala
  • Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala
  • Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala
  • Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -lastenpatja ja -jatkopala

Lapsen parhaaksi

Korkealaatuinen Familon Hiphop -lastenpatja tarjoaa ensiluokkaiset unet leikki-ikäisille ja jatkettuna alakouluikäisille. Lasten parhaaksi suunniteltu patja tukee kasvavan lapsen kehoa juuri oikein. Ainutlaatuisen mukavassa ja ergonomisessa lastenpatjassa on kaksoisrakenne: päällä lämmön ja painon mukaan muotoutuva älypehmuste, alla jämäkämpi hyvän tuen antava erikoispehmuste. Lastenpatjan pehmeän joustoneuloksen alla on hengittävä ja nesteitä läpäisemätön kosteussuoja, joka lisää helppohoitoisuutta ja käyttöikää. Jatkettavaan lastensänkyyn sopiva lastenpatja sopii leikki-ikäiselle ja jatkettuna alakouluikäiselle. Pakettituote sisältää Hiphop-lastenpatjan 75x130 cm ja Hiphop-jatkopalan 75x30 cm, patjan koko jatkettuna 160 cm, korkeus 9 cm. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetty Hiphop-lastenpatja sopii myös herkimmille Allergiatunnus®, päällisen pesu 60°C.

239,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

75 x 130 cm ja jatkopala 75x30 cm, korkeus n. 9 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Ainutlaatuisen mukava Familon Hiphop -lastenpatja sopii leikki-ikäiselle, kun hän siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn. Lastenpatja on normaalikokoinen 75x130 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastensijauspatja, patjan korkeus on n. 9 cm. Hiphop-sijauspatja viimeistelee nukkumismukavuuden ja helpottaa lastensängyn hoitoa.

Tuotteeseen sisältyy Hiphop-jatkopala, minkä ansiosta patja sopii hyvin jatkettavaan lastensänkyyn. Hiphop-jatkopalan avulla lastenpatjasta saa alakoululaiselle sopivan, koko jatkopalan kanssa 75x160 cm. Jatkopala sijoitetaan sängyn jalkopäähän, siinä ei ole kosteusssuojaa. Kun jatkettava sänky pidennetään pienelle koululaiselle sopivaksi, on syytä myös vaihtaa sijauspatja uuteen sopivan kokoiseen ja tarkistaa patjan kunto. Se on hygieenistä ja hyväksi lapsen unenlaadulle.

Lapset tarvitsevat omankokoisia, juuri heille suunniteltuja tuotteita. Ergonomisen tuen lapsen keholle antavassa Hiphop-lastenpatjassa on pinnalla ihanan pehmeää älypehmustetta ja alla hyvin tukevaa pehmustetta. Patjan pestävä päällinen on miellyttävän tuntuista joustavaa neulosta, jonka alla on hengittävä kosteussuoja, vetoketju on kolmella sivulla.

Hiphop-lastenpatjassa on teknisten ominaisuuksien ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -lastenpatjalla on Allergiatunnus®. Irrotettavan päällisen pesu 60°C, suorista muotoonsa kosteana. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Hiphop-patjan kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Hiphop -lastenpatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Patja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Irrotettavan päällisen voi pestä tarvittaessa, pehmuste ei ole pestävä. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin patja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda patja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi pienokaisen unenlaadulle.

Patjat joiden pehmusteena on lämpöön ja painoon reagoivaa älypehmustetta kovettuvat ulkotuuletuksessa pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä patja sisälle lämpimään varovaisesti siinä muodossa, johon se on jähmettynyt ja anna sen lämmetä rauhassa. Älypehmuste voi myös tuntua tavallista kovemmalta, jos makuuhuoneen lämpötila on alhainen. Kehon lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste kuitenkin pehmenee, kun lapsi käy nukkumaan.

Hiphop-lastenpatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: joustavaa 100% polyesterineulosta, patjassa pehmeän neuloksen alla kosteutta läpäisemätön hengittävä PU-sively, patjassa vetoketju kolmella sivulla

Täyte: patjassa päällä lämpöön ja painoon reagoivaa 100% viskoelastista älypehmustetta, valmistettu polyuretaanivaahdosta, alla hyvän tuen antavaa 100% polyuretaanivaahtopehmustetta

Valmistusmaa: 

Suomi

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet