Familon Premium

Familon Outlast Xelerate -peite

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden peiton
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite
  • Familon Outlast Xelerate -peite

Familon Premium

Familon Outlast Xelerate -peite

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Innovatiivinen Familon Outlast Xelerate -peite on lämpöä säätelevä ja ylellinen. Peiton Outlast® Xelerate -erikoiskankaassa dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely yhdistyy uudenlaiseen lämmönsiirtoteknologiaan, joka tehostaa ja nopeuttaa lämmönsäätelyä. Outlast® Xelerate reagoi ainutlaatuisen nopeasti ihon lämpenemiseen ja viilenemisen, ennaltaehkäisten ja vähentäen merkittävästi liiallista kuumuuden ja kylmyyden tunnetta. Voit nukkua juuri sopivassa lämpötilassa läpi yön. Keskilämpimän peiton täytteenä on erittäin hienorakenteista ja pehmeää mikrokuitua, normaalikoko 150x200 cm. Outlast® Xelerate -erikoiskangas on päällikankaan alla peiton toisella puolella. Aina sopivan lämmin Familon Outlast Xelerate on ihanteellinen peitto ajoittain hikoilevalle ja palelevalle, sekä lahjaksi.

167,92 € 209,90 €
-20%
Väri: 

vaaleansininen/valkoinen

Koko: 

150 x 200 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Lämpöisyys
Viileä
Normaali
Erittäin lämmin
Muhkeus
Kevyt
Normaali
Muhkea
Hengittävyys
Hyvä
Normaali
Paras
Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Outlast Xelerate -peite on ihanteellinen unikaveri tasaista nukkumislämpötilaa arvostavalle. Näin se toimii: Dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely omaksuu, varastoi ja vapauttaa ylimääräistä kehon lämpöä, vähentäen nukkujan liiallista lämpenemistä ja hikoilua. Outlast® Xelerate tehostaa perinteistä Outlast®-lämmönsäätelyä innovatiivisella lämmönjako “heat spreader” teknologialla, joka omaksuu ja jakaa lämpöä nopeasti, näin dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely toimii vielä aktiivisemmin ja tehokkaammin.

Outlast Xelerate pitää nukkumislämpötilan ja kosteuden jatkuvasti ihanteellisella tasolla. Tuloksena on syvempi ja levollisempi uni. Kehon lämpötilaa tasaava Outlast® Xelerate ennaltaehkäisee ja vähentää hikoilua. Myös ajoittain paleleva tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta kärsivä hyötyy tehostetusta lämmönsiirto-ominaisuudesta, joka siirtää nopeasti lämpöä sinne missä sitä tarvitaan. Kun kehon lämpötilan vaihtelut tasaantuvat, et heräile kuumuuteen tai kylmyyteen.

Outlast® Xelerate-erikoiskangas on peiton toisella puolella päällikankaan ja kuidun välissä. Suosittelemme käyttämään peittoa vaaleansininen puoli kehoa vasten, jolloin lämpöä tasaava vaikutus on tehokkain. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva.

Outlast Xelerate -peitto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Mikäli olet kuumakalle ja hikoilet helposti, saattaa peite tuntua tehokkaasti nukkumislämpötilaa tasaavasta ominaisuudestaan huolimatta kesällä liian lämpimältä. Kuumakalleille suosittelemme erityisen kevyttä ja viilentävää Familon Cool Night -kevytpeittoa.

Mikäli etsit muhkeaa ja erityisen pehmeää lämpöä tasaavaa peittoa suosittelemme tutustumaan Familon Outlast Super -peitteeseen.

Familonin ylellisessä Outlast Xelerate -peitteessä on teknisten hi-tech ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Peitolla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Outlast Xelerate -peiton kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät peiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda peitto uuteen noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: 100% puuvilla (TC 157), Outlast® Xelerate -erikoiskangas päällikankaan alla peiton toisella puolella.

Täyte: pehmeää 100% polyesterimikrokuitua 900g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Outlast

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Outlast -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Outlast -sarjan tuotteet