Familon Lastentuotteet

Familon Poikaset -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2017

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Poikaset -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2017
  • Familon Poikaset -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2017

Familon Lastentuotteet

Familon Poikaset -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2017

Suuren suosion saavuttanut Familon Poikaset -vauvanmakuupussi jälleen saatavilla! Poikaset-vauvanmakuupussi suunniteltiin vuoden 2017 äitiyspakkaukseen ja se on ihanan lämmin sekä pehmeä unikaveri vauvalle. Äitiyspakkauksen suosituimpiin tuotteisiin jo vuosia kuulunutta makuupussia voi käyttää lastenvaunuissa lämpöpussina ja avattuna se on vauvalle pehmeä leikkialusta ja kätevä peitto kyläreissuille. Peitemakuupussin iloisessa eläinaiheessa seikkailevat eri väriset pöllönpoikaset. Poikaset-pöllökuosin on suunnitellut Salla Kangasniemi. Tummanharmaa väritys sopii yhtä hyvin tyttö- ja poikavauvoille. Koko makuupussina 45x95 cm ja peitoksi avattuna 95x95 cm. Familon Poikaset -vauvanmakuupussi kestää hyvin toistuvia pesuja ja se on turvallinen myös herkimmille. Rajoitettu erä!

36,90 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

95 x 95 cm ja makuupussina 45 x 95 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Poikaset -vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen ja mukavan lämmin unikaveri vastasyntyneestä noin vuoden ikäiseen. Makuupussin täytteenä on ilmavaa ja hengittävää ontelokuitua, päällinen on laadukasta puuvillaa. Äitiyspakkauksesta tuttu vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen vauvanrattaisiin ja mahtuu vaunukoppaan. Makuupussissa ei ole reikiä turvavöitä tai valjaita varten.

Laadukas Poikaset-vauvanmakuupussi on ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoinen, pesu 40°C. Voit olla levollisin mielin, kun pienokainen nukkuu vuoden 2017 äitiyspakkauksesta tutussa makuupussissa, sillä mistään ei ole tingitty.

Vauvanmakuupussi säilyy oikein hoidettuna kuohkeana ja ilmavina pitkään. Pese makuupussi niin usein kuin se on tarpeellista. Makuupussi pestään nurinpäin käännettynä ja vetoketju suljettuna. Suorista alkuperäiseen muotoonsa kosteana ja kuivata ilmavassa paikassa tai kuivausrummussa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät makuupussin hygieenisenä ja raikkaana.

Familon Poikaset -vauvanmakuupussi on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista painettua 100% puuvillaa, reunoissa vetoketju

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% polyesteriontelokuitua

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 40°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Yhden pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita