Familon Basic

Familon Uni -joustinpatja

Hyvien unien perustuotteet

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää patjan, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Uni -joustinpatja
  • Familon Uni -joustinpatja
  • Familon Uni -joustinpatja

Familon Basic

Familon Uni -joustinpatja

Hyvien unien perustuotteet

Familon Uni -joustinpatja on vartaloa tukeva, mukavasti joustava unikaveri. Uni-joustinpatja on laadukas peruspatja, jonka vyöhykkeetön pussijousisto tukee hyvin eri painoisia, sopii erityisesti suoravartaloiselle. Patjan myötäilevä pussijousisto ja pintapehmuste antavat yhdessä omaan uneesi sopivan sijauspatjan kanssa hyvän tuen vartalolle. Joustinpatja sopii erilliseen sängynrunkoon, alustalle tai parvelle. Koot 80x200 cm ja 90x200cm, korkeus 18cm. Luonnonvalkoinen neulospäällinen on pestävä 40°C, vetoketju neljällä sivulla. Kätevät kantokahvat patjan toisessa reunassa helpottavat siirtelyä. Patjaan ei voi kiinnittää jalkoja. Myös herkille sopivalla Familon Uni -joustinpatjalla on Allergiatunnus®. Sisältää joustavan ja tukevan Familon Uni -joustinpatjan, tilaa sijauspatja erikseen, toimitetaan rullapakattuna.

Alkaen 229,00 €
Väri: 

valkoinen

Vyöhykkeellinen: 

Ei

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän unen Familon Uni -joustinpatja sopii yhdistettäväksi sängynrunkoon. Tämä mukava ja laadukas peruspatja sopii hintaystävällisenä useimmille ja eri elämäntilanteisiin. Vietämme vuoteessa kolmasosan elämästämme, joten hyväkuntoiseen ja raikkaaseen patjaan kannattaa panostaa. Puhtaassa omalle vartalolle sopivassa vuoteessa voit nukkua levollisesti ja turvallisesti.

Vartaloa tukevan ja joustavan Familon Uni -joustinpatjan vyöhykkeetön Familon-pussijousisto myötäilee ja tukee hyvin vartaloa. Miellyttävän tuntuinen päällinen on tikattua neulosta. Tässä hyvän unen peruspatjassa on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkimmille.

Uni-joustinpatjasta on saatavana yhdelle hengelle suunnitellut koot 80x200 cm ja 90x200 cm. Asettamalla rinnakkain kaksi patjaa ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat mukavan parivuoteen. Patjan korkeus on n. 18cm. Familon Uni -patja tuo mukavuutta jokaiseen päivään.

Patja antaa vartalolle hyvän perustuen, pintapehmeys ja omaan uneen sopiva tuntu saavutetaan sijauspatjan avulla. Viimeistele unesi mieleiselläsi Familon-sijauspatjalla. Joustinpatjan pariksi suosittelemme vähintään 6 cm paksua sijauspatjaa. Hintaystävällinen Familon Uni -sijauspatja sopii kevyelle tai keskipainoiselle nukkujalle ja myötäilevästä sijauspatjasta pitävälle.

Vuoteen helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän Uni-sijauspatjansuojuksen, joka on kosteudenpitävä ja hengittävä. Patjan oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, jotta uniasento olisi paras mahdollinen ja tyyny oikean korkuinen.

Familon Uni -joustinpatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Patja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa ja ylösalaisin, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät patjasi käyttöikää. Vaihda joustinpatja uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Familon Uni -patja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Joustinpatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukasta tikattua 100% polyesterineulosta, vetoketju neljällä sivulla

Täyte: pussijousisto jossa 100% teräsjouset kuitukangaspussissa, pintapehmusteena 100% polyuretaanivaahto

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Uni

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Uni -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Uni -sarjan tuotteet