Patjat

Joustinpatja

Hyvän unesi tukena

Hyvä uni alkaa laadukkaasta patjasta ja me teemme tarkkaa työtä patjojemme eteen. Hyvä patja on rakennekysymys, mutta makuasioillakin on merkitystä. Lepuuta selkääsi rauhassa hyvällä patjalla: valikoimastamme löydät kehon mukaan muotoutuvat, ergonomiset vaahtomuovipatjat, petauspatjat sekä sijauspatjansuojukset suojaamaan patjaasi. Tutustu ja ihastu mallistoomme ja vie unesi uudelle tasolle.

Valikoimastamme löydät patjat ja petauspatjat koossa 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 160x200 cm ja 180x200 cm. Oikeanlaisen patjan valinta on tärkeää. Patja antaa vartalolle perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja nukkumismukavuus saavutetaan sijauspatjan avulla. Pohdi, millaista patjaa tai sijauspatjaa tarvitset. Pidätkö enemmän napakasta vai pehmeästä petaupatjasta? Vaiko kenties Ohuesta vai paksusta sijauspatjasta? Olisiko ihana älyvaahtopatja soveltuva juuri sinulle? Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan patjan ja petauspatjan tukemaan untasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Patjaa on tärkeää myös suojata kulumiselta. Suojaa patjasi pitkäikäisyyden varmistamiseksi patjansuojuksella. Valikoimastamme löydät laadukkaat patjansuojukset ja sijauspatjansuojukset, jotka suojaavat patjaasi kulumiselta ja likaantumiselta. Näin varmistat, että patja pysyy raikkaana ja kestää pidempään.

Lue lisää patjan valinnasta ja tutustu tarkemmin ergonomisiin sijauspatjoihimme

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän