Patjan valinta

Patja sängynrunkoon tarpeesi mukaan

Vaahtomuovipatja jakaa kehon painon tasaisesti sopien moniin eri käyttötarkoituksiin. Materiaalina Familon-patjoissa käytetään erilaisia polyuretaanivaahtoja erilaisilla tunnuilla ja ominaisuuksilla. Vaahtomuovipatjaa voit käyttää mieleisessäsi sängynrungossa, kerrossängyssä, parvisängyssä tai lattialla. Säädettävään sänkyyn voit valita erikseen suunnitellun patjan. Vaahtomuovipatja on tärkeää sijoittaa hengittävän pohjan päälle, kuten sälepohjan tai rei’itetyn, jolloin ilma kiertää myös alakautta ja patja pysyy raikkaana. Tutustu laadukkaisiin vaahtomuovipatjoihimme ja löydä omasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Parasta uniergonomiaa

Etsitkö napakkaa vaahtomuovipatjaa, joka antaa täydellisen ergonomisen tuen? Valintasi on silloin vyöhykkeellinen Familon Ergo Support -kääntöpatja. Kaksipuoliseseta patjasta voit valita juuri sinulle sopivan tunnun – joko napakan tai myötäilevän. Ergo Support -patja sopii kaikille vartalotyypeille ja antaa erityisen hyvän tuen 110 kg asti. Patjan korkeus on 16 cm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Patja säädettävään sänkyyn

Etsitkö taipuisaa patjaa säätösänkyyn? Valintasi on kannattelava Familon Flex -patja, joka antaa ergonomisen tuen kaikenlaisille vartalotyypeille. Patjan taipuisa vaahtomuovi tukee hyvin selkää ja tarjoaa luonnollisen suoran uniasennon. Flex-patja on suunniteltu nukkujalle, jonka paino on 60-150 kg. Patjan korkeus on 14 cm, soveltuen eritäin hyvin moottoroituun säätösänkyyn, hoivasänkyyn tai seniorisänkyyn. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Parempaa peruspatjaa etsivälle

Etsitkö pehmeästi kannattelevaa patjaa sängynrunkoon, kerrossänkyyn tai parvisänkyyn? Valintasi on silloin Familon Original -vaahtomuovipatja. Patja on käännettävä ja vaahtomuovin muotoilun ansioista voit valita patjasta joko pehmeämmän tai napakamman puolen. Kaksipuolinen Original-vaahtomuovipatja on tavallista parempi peruspatja kevyelle ja keskipainoiselle, tukien hyvin 90 kg asti. Original-patjan korkeus 13 cm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Ergonomiset patjat lapsille ja vauvoille

Etsitkö patjaa perheen pienimmän pinnasänkyyn tai jatkettavaan sänkyyn? Parasta tukea ja uniergonomiaa lapselle tarjoavat Familon Smart -patjat – sekä vauvanpatja että jatkettava patja isommalle lapselle. Ergonomisessa patjassa on kaksoisrakenne: päällä lämmön ja painon mukaan muotoutuva älypehmuste, alla jämäkämpi hyvän tuen antava vaahtomuovi. Pehmeän joustoneuloksen alla on hengittävä ja nesteitä läpäisemätön kosteussuoja, joka lisää helppohoitoisuutta ja patjan käyttöikää.

Parhaat unet lapsille
Näytä lisää Näytä vähemmän

Vieraspatjaa ja mukavaa lastenpatjaa etsivälle

Etsitkö vieraspatjaa tai mukavaa lastenpatjaa? Vierasvaraksi ja isommille lapsille sopivat Familon-rullapatjat antavat hyvän tuen kimmoisan vaahtomuovin ansiosta. 10 cm korkea vaahtomuovipatja kannattelee hyvin kevyttä nukkujaa joka yö, sopien hyvin myös mökkipatjan ja vieraspatjan rooliin. Hieman matalampi 8 cm patja soveltuu hyvin niin kevyelle koululaiselle kuin yövieraalle. Lastenpatja jatkopalalla on laadukas ja turvallinen valinta jatkettavaan lastensänkyyn ja vauvanpatja pienokaisen pinnasänkyyn.

Näytä lisää Näytä vähemmän