Familon Lastentuotteet

Familon Uni -patjansuojus lastenpatjaan

Hyvien unien perustuotteet

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää patjansuojuksen, tilaa patja erikseen

Familon Lastentuotteet

Familon Uni -patjansuojus lastenpatjaan

Hyvien unien perustuotteet

Miellyttävän tuntuinen lastenpatjaan sopiva Familon Uni -patjansuojus on kosteutta läpäisemätön ja hengittävä. Kosteussuojan avulla pidät lastenpatjan hyvässä kunnossa ja helpotat merkittävästi lastensängyn hoitoa. Hiostamaton Uni-patjansuojus antaa lastenpatjan hengittää luonnollisesti, mutta pitää patjan vahingon sattuessa kuivana. Päällinen on imukykyistä neulosta, alla hengittävä kosteutta läpäisemätön pinta. Suojuksen toisessa päädyssä on muotoonommeltu tasku, joka pitää päällisen paikallaan. Herkimmillekin sopivan kosteussuojan voi pestä 60°C ja se kuivuu nopeasti. Sisältää patjansuojuksen, ei sisällä patjaa.

47,25 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

75 x 160 cm ja toisessa päässä muotoonommeltu tasku

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Lastenpatjan Familon Uni -patjansuojuksen nimi oli aiemmin Familon Soft. Pehmeä kosteudenpitävä Familon Uni -lastenpatjansuojus on hengittävä ja miellyttävän tuntuinen nukkua. Yökastelun, vatsataudin tai muun kosteusvahingon sattuessa patjansuojuksen neulospinta imee kosteuden ja alapuolen kosteussuoja pitää lastenpatjan kuivana. Hengittävä ja mukautuva patjansuojus on huomaamaton, eikä se heikennä hyvän lastenpatjan ominaisuuksia. Uni-patjansuojuksen kanssa lapsen nukkumismukavuus on kuin eri planeetalta verrattuna hiostavaan muovitettuun froteesuojaan.

Uni-lastenpatjansuojus on kooltaan 75x160 cm ja se sopii niin standardikokoiseen leikki-ikäisen 75x130 cm lastenpatjaan kuin leikki-ikäisen 75x130 cm + 30 cm jatkopatjaankin. Toisessa päädyssä on taskumainen muoto-ommel, jonka avulla suojus pysyy hyvin 79 cm paksun lastenpatjan päällä. Voit käyttää Uni-patjansuojusta nykyisen lastenpatjan kanssa tai hankkia samalla leikki-ikäiselle uusi puhdas hyvää unta edistävä Familon-lastenpatja.

Helposti irrotettava, ohut ja kevyt lastenpatjansuojus on konepestävä ja se kuivuu nopeasti seuraavaa käyttöä varten. Mikäli vahinkoja sattuu usein, kannattaa hankkia kaksi patjansuojusta, jotta voit vaihtaa heti uuden suojuksen likaantuneen tilalle. Miellyttävimmät unet saat pienokaiselle käyttämällä lastenpatjan ja patjansuojuksen päällä helppohoitoista pehmeää sijauspatjaa ja lakanaa. Jos vahinkoja sattuu erityisen usein, voi patjansuojuksen laittaa väliaikaisesti sijauspatjan päälle lakanan alle.

Uni-patjansuojuksessa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Lastenpatjan kosteussuoja on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja sillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese täydessä koneessa. Suorista pesun jälkeen kosteana muotoonsa ja mittaansa. Kuivata ilmavassa paikassa. Älä rumpukuivaa, vaan käytä kevyttä, enintään 500 kierroksen linkousta. Pesusuositus 2–3 kertaa vuodessa. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Uni-patjansuojuksen kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Patjansuojus on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

pehmeää ja hengittävää 100% polyesterineulosta, alapuolella kosteutta läpäisemätön hengittävä PU-sively, toinen pääty muotoonommeltu

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Uni

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Uni -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Uni -sarjan tuotteet