Familon Lastentuotteet

Familon Uni -patjansuojus vauvanpatjaan

Hyvien unien perustuotteet

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää patjansuojuksen, tilaa patja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Uni -patjansuojus vauvanpatjaan
  • Familon Uni -patjansuojus vauvanpatjaan

Familon Lastentuotteet

Familon Uni -patjansuojus vauvanpatjaan

Hyvien unien perustuotteet

Miellyttävän tuntuinen pinnasängyn vauvanpatjaan sopiva Familon Uni -patjansuojus on kosteutta läpäisemätön ja hengittävä. Kosteussuojan avulla pidät vauvanpatjan hyvässä kunnossa ja helpotat merkittävästi vauvansängyn hoitoa. Hiostamaton Uni-patjansuojus antaa vauvanpatjan hengittää luonnollisesti, mutta pitää patjan vahingon sattuessa kuivana. Päällinen on imukykyistä neulosta, alla hengittävä kosteutta läpäisemätön pinta. Suojuksen toisessa päädyssä on muotoonommeltu tasku, joka pitää päällisen paikallaan, toinen pääty taitetaan patjan alle. Suunniteltu 60x120 cm vauvanpatjaan. Herkimmillekin sopivan kosteussuojan voi pestä 60°C ja se kuivuu nopeasti. Sisältää patjansuojuksen, ei sisällä patjaa.

36,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

60 x 120 cm ja koko avattuna n. 70x150 cm, toisessa päässä muotoiltu tasku, toinen pääty taitetaan patjan alle

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Pinnasängyn Familon Uni -patjansuojuksen nimi oli aiemmin Familon Soft. Pehmeä kosteudenpitävä Familon Uni -vauvanpatjansuojus on hengittävä ja miellyttävän tuntuinen nukkua. Pisuvahingon, vatsataudin tai muun kosteusvahingon sattuessa patjansuojuksen neulospinta imee kosteuden ja alapuolen kosteussuoja pitää vauvanpatjan kuivana. Hengittävä ja mukautuva patjansuojus on huomaamaton, eikä se heikennä hyvän vauvanpatjan ominaisuuksia. Uni-patjansuojuksen kanssa vauvan nukkumismukavuus on kuin eri planeetalta verrattuna hiostavaan muovitettuun froteesuojaan.

Uni-vauvanpatjansuojus sopii standardikokoiseen 60x120 cm vauvanpatjaan. Toisessa päädyssä on taskumainen muoto-ommel, jonka avulla suojus pysyy hyvin 5-8 cm paksun vauvanpatjan päällä. Suojus on patjaa pidempi n. 150 cm pitkä, toinen pääty taitetaan patjan alle. Pituudessa olevan säätövaran ansiosta tuote sopii eri pituisiin vauvanpatjoihin.

Voit käyttää Uni-patjansuojusta nykyisen vauvanpatjan kanssa tai hankkia samalla vauvalle uusi puhdas hyvää unta edistävä Familon-vauvanpatja.

Helposti irrotettava, ohut ja kevyt vauvanpatjansuojus on konepestävä ja se kuivuu nopeasti seuraavaa käyttöä varten. Mikäli vahinkoja sattuu usein, kannattaa hankkia kaksi patjansuojusta, jotta voit vaihtaa heti uuden suojuksen likaantuneen tilalle. Miellyttävimmät unet saat pienokaiselle käyttämällä vauvanpatjan ja patjansuojuksen päällä helppohoitoista pehmeää sijauspatjaa ja lakanaa. Jos vahinkoja sattuu erityisen usein, voi patjansuojuksen laittaa tilapäisesti sijauspatjan päälle lakanan alle.

Uni-patjansuojuksessa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Vauvanpatjan kosteussuoja on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja sillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese täydessä koneessa. Suorista pesun jälkeen kosteana muotoonsa ja mittaansa. Kuivata ilmavassa paikassa. Älä rumpukuivaa, vaan käytä kevyttä, enintään 500 kierroksen linkousta. Pesusuositus 2–3 kertaa vuodessa. Voit olla levollisin mielin, kun vauva nukkuu Uni-patjansuojuksen kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Patjansuojus on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

pehmeää ja hengittävää 100% polyesterineulosta, alapuolella kosteutta läpäisemätön hengittävä PU-sively, toinen pääty muotoonommeltu

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Uni

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Uni -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Uni -sarjan tuotteet