Familon Lastentuotteet

Familon Unten mailla -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2018

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Unten mailla -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2018
  • Familon Unten mailla -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2018
  • Familon Unten mailla -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2018
  • Familon Unten mailla -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2018

Familon Lastentuotteet

Familon Unten mailla -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2018

UUTUUS! Familon Unten Mailla -vauvanmakuupussin lempeät lampaat tuudittavat pienokaisen pehmeästi unten maille. Äitiyspakkauksesta tuttu peitemakuupussi on ihanan lämmin ja pehmeä unikaveri vauvalle. Unten Mailla -peitemakuupussi on suunniteltu vuoden 2018 Äitiyspakkaukseen, joka on historian 80. Äitiyspakkaus. Vauvanmakuupussia voi käyttää lastenvaunuissa lämpöpussina ja avattuna se on vauvalle pehmeä leikkialusta, sekä kätevä peitto kyläreissuille. Lasketaan lampaita; petroolin sävyisen peitemakuupussin uniset lampaat laiduntavat harmahtavan sinivihreällä pohjalla. Unten mailla -lammaskuosin on suunnitellut Niina Aalto. Koko makuupussina 45x95 cm ja peitoksi avattuna 95x95 cm, vetoketju sivulla. Familon Unten Mailla -vauvanmakuupussi kestää hyvin toistuvia pesuja ja se on turvallinen myös herkimmille. Rajoitettu erä!

38,90 €
Väri: 

petrooli

Koko: 

95 x 95 cm ja makuupussina 45 x 95 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Unten Mailla -vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen ja mukavan lämmin unikaveri vastasyntyneestä noin vuoden ikäiseen. Makuupussin päällikangas on laadukasta puuvillaa, täytteenä on ilmavaa ja hengittävää spiraaliontelokuitua. Äitiyspakkauksesta tuttu vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen vauvanrattaisiin ja mahtuu vaunukoppaan. Makuupussissa ei ole reikiä turvavöitä tai valjaita varten.

Laadukas lammaskuvioinen Unten Mailla -vauvanmakuupussi on ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoinen, pesu 40°C. Voit olla levollisin mielin, kun pienokainen nukkuu vuoden 2018 äitiyspakkauksesta tutussa makuupussissa, sillä mistään ei ole tingitty.

Vauvanmakuupussi säilyy oikein hoidettuna kuohkeana ja ilmavina pitkään. Pese makuupussi niin usein kuin se on tarpeellista. Makuupussi pestään nurinpäin käännettynä ja vetoketju suljettuna. Suorista alkuperäiseen muotoonsa kosteana ja kuivata ilmavassa paikassa tai kuivausrummussa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät makuupussin hygieenisenä ja raikkaana.

Familon Unten Mailla -vauvanmakuupussi on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista painettua 100% puuvillaa, sivuilla vetoketju

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% polyesterispiraaliontelokuitua

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 40°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Yhden pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita