Familon Habitaressa – tule tutustumaan KOTI-osastoon!

Familon osallistuu 13.–17.9. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Habitareen KOTI-osastolla.

KOTI-osaston löydät AHEAD-alueelta pääkäytävän varrelta osastonumeroilla 6h50 ja 6k50.

Kahdeksaan osaan jaettu 414 neliömetrin messuosasto jakautuu teema-alueisiin, joita ovat Metsä, Meri, Hanki, Niitty, Kaamos ja Tori. Kukin alue saa inspiraationsa Suomen luonnosta, sen kontrasteista, materiaaleista, väreistä ja tunnelmasta. Familon on mukana osastolla Meri-teemalla.

Osastoa ovat rakentamassa ja sisustamassa yhteistyössä yritykset, joille on myönnetty Design from Finland- ja/tai Avainlippu-merkki. Kokonaisuuden suunnittelusta vastaa Vuoden designtoimistoksi valittu Pentagon Design.

Tule käymään KOTI-osastolla! Luvassa on kiinnostavia puheenvuoroja, katsauksia syksyn trendeihin ja arvontoja, joista voit voittaa ihania sisustustuotteita.

Familonin Habitaren Meri-osastolla esillä olevassa kokonaisuudessa näkyvät kauden trendikkäimmät värit, sinisen eri sävyt. Sininen on värinä ajaton ja sillä on rauhoittava vaikutus, mikä tekee sinisen eri sävyistä oivallisia makuuhuoneen sisustukseen. Kauden värejäkin tärkeämmässä pääosassa syksyn mallistossa ovat luonnonmateriaalit: laadukas puuvilla, pehmeä pellava ja hotellitasoinen puuvillaperkaali.

Habitare-messujen sinisen Familon-petauksen runkona on tummanharmaa Familon-vuodekokonaisuus, joka koostuu näistä tuotteista: Familon Ergo -sänky älypehmuste, Familon Ultra -sijauspatja Smart, Familon-sängynpääty, Familon-säilytyspenkki ja Familon-jalkasarja tiima musta.

Tule käymään KOTI-osastolla, osastonumerot 6h50 ja 6k50!

Save

Save

Julkaistu 6.9.2017