Saammeko esitellä: uudet tyyny- ja peittopakkaukset

Familon on kehittänyt uuden, biopohjaisen, helposti kierrätettävän kuluttajapakkauksen tyynyille ja peitoille. Tämä tarkoittaa miljoonan muovikassin säästöä vuodessa.

Uuden pakkauksen päämateriaalina on suomalainen innovaatio Paptic Tringa®. Pakkauksen Paptic®-pussia voi käyttää uudestaan ja pakkauksen osat voi kierrättää helposti pahvin- ja paperinkeräyksessä.

Familon-tyynyn uudistunut pakkaus

Halusimme vastata kuluttajien toiveisiin kehittämällä muovittoman, oikeasti vaivattomasti kierrätettävän tyyny- ja peittopakkauksen. Pakkausta kehitettiin Familonin muotoilufilosofian mukaisesti Less is more -mentaliteetilla ja siitä haluttiin karsia kaikki turha. Täysin uudenlaiset tyyny- ja peittopakkaukset koostuvat Paptic Tringasta® valmistetusta pussista sekä aaltopahvisesta banderollista, joka toimii myös pussinsulkijana.

Paptic Tringa® oli luonnollinen valinta Familonin uudeksi pakkausmateriaaliksi: Tringa on puupohjaista ja maatuvaa, se kestää käytössä ja hylkii vettä. Papticin tuntu on hieman kangasmainen ja se sopii todella hyvin tyynyjen ja peittojen pakkauksiin. Ja mikä tärkeintä, käytön jälkeen Paptic-pussin voi kierrättää paperin- tai pahvinkeräyksessä. Vastuullinen arvomaailma myös yhdistää suomalaista Paptic-brändiä ja Familonia.

Kannustamme kuluttajia jatkokäyttämään Paptic-pussia ennen kuin se päätyy kierrätykseen: tyynypussi sopii postituspussiksi, kookkaampaa peittopussia voi käyttää jätteiden lajittelussa tai pyykkipussina, ja se on myös tyylikäs sisustuselementti.

Tällä hetkellä suurin osa uutuuksistamme on pakattu helposti kierrätettävään ja uudelleenkäytettävään Paptic®-pakkaukseen.

Julkaistu 1.2.2022