Untuvaunia Uinahda kevyesti uneen kohti höyhensaaria

Entistä vastuullisempi Familon Untuva tuo elämään untuvan hullaannuttavaa muhkeutta ja arkeen pientä luksusta. Päivitä yösi untuvaunien uuteen kuohkeaan mukavuuteen!

Familon Untuva -sarjaan kuuluu kolme ylellistä tyynyä: matala Silver Responsible -matalatyyny, puolikorkea Gold Responsible -untuvatyyny sekä korkea Silver Responsible -tyyny. Ilmavan pehmeitä peittoja on myös kolme. Valitse lämmöntarpeesi mukaan viileä Silver Responsible -untuvakevytpeite, normaalilämpöinen Silver Responsible -untuvapeite, tai erittäin lämmin ja muhkea Gold Responsible -untuvapeite.

Käytämme untuvatuotteissamme ainoastaan RDS-sertifioitua untuvaa ja höyhentä. Responsible Down Standard on untuvan ja höyhenen eettisyydestä kertova vapaaehtoinen ja globaali standardi, joka takaa materiaalin eettisyyden ja jäljitettävyyden. RDS-sertifioitu untuva ja höyhen on jäljitettävissä aina kasvatustilalle asti ja sertifiointi takaa eläinten yleisestä hyvinvoinnista huolehtimisen koko tuotantoketjun osalta.

Untuvatuotteiden täytemateriaali on elintarviketeollisuuden ylijäämää ja vastuullisesti eläinten oikeuksia kunnioittaen tuotettu. RDS-materiaalin tuotantoprosessi noudattaa tarkoin eettisiä standardeja.