Familon Outlet Tammisto

Pääkaupunkiseudun parhaat unet Outletista!

Löydä unelmiesi tyynyt, peitot, sängyt, patjat ja vuodetekstiilit edullisesti Vantaan Tammiston Familon Outletista. Myymälässä kokeiltavana kaikki Familon-sängyt. Asiantuntevat myyjämme auttavat oikean tuotteen löytämisessä, myös varaston poistoja ja erikoiseriä. Tervetuloa palvelevaan hyvän unen myymälään!

Aukioloajat:
MA–PE klo 10–18

LA klo 10–16

SU suljettu

Puh. 0105045451
[email protected]

Tammiston Kauppatie 27, 01510 Vantaa. Myymälä sijaitsee Jumbo-kauppakeskuksen ja Helsinki-Vantaa lentoaseman lähellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Tervetuloa

Hyvän unen asiantuntijat apunasi – Familon-myymälästä saat vinkit juuri sinulle sopivien unituotteiden valintaan. Käy pitkäksesi: helppohoitoiset ja ergonomiset vuodetuotteemme on valmistettu sinun hyvää untasi silmällä pitäen. Tule valitsemaan omasi ja liity onnellisten joukkoon nukkumalla hyvin!

Outlet poistomyynti

Familon Outlet -myymälästä löydät aina paljon poistotuotteita ja erikoiseriä huippuhintaan. Valikoima Outlet-tuotteita on saatavilla myös verkkokaupasta.

Laaja valikoima kodintekstiilejä

Piristystä kotiin ja lahjaksi. Ihanat pyyhkeet ja laadukkaat vuodetekstiilit edullisesti! Oletko jo kokeillut hotellityylisiä percalelakanoita? Ylelliset percale- ja pellavalakanat Outletista.

Tyynyjä ja peittoja löytöhinnoin

Familon Outlet yllättää hyvän unen etsijän edullisilla hinnoilla. Peitto kiertoon! Tuo meille loppuun asti palvellut peittosi pestynä, niin toimitamme sen eteenpäin eläinten hyväksi.

Testaa ja löydä sopiva sänky

Hyvän unen asiantuntijat palveluksessasi. Haluaisitko nukkua paremmin? Autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat vuodetuotteet. Käy pitkäksesi ja nauti!