Myymälät

Familon-myymälät

Familon-myymälä on paikka, jossa voit rauhoittua ja löytää inspiraatiota pohjoisen unen tunnelmasta. Familon tarjoaa kaikki hyvän unen ainekset saman katon alta, aina sängyistä puhtaisiin lakanoihin. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että kotiisi päätyvät juuri sinulle sopivat tuotteet. Laadukkaan valikoiman lisäksi tarjoamme yksilöllisesti räätälöityä hyvän unen palvelua, jotta voit rauhassa testata, mikä sänky ja vuodetuotteet sointuvat sinun uniisi parhaiten.

Uusi Familon Brand Store on avattu Espooseen Kauppakeskus Liilaan. Avajaistarjouksena sängyn ostajalle sijauspatja kaupan päälle 9.6. asti.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Tervetuloa Familon-myymälään

Pohjoista puhtautta ja rauhaa uniisi – Pure Nordic Sleep

Familon-myymälä on rakennettu kunnioittaen pohjoisen luonnon puhtautta ja hyvää unta. Astuessasi sisään arjen rytmi hidastuu ja voit hengähtää, me huolehdimme lopusta. Levähdä sängyssä ja kokeile rauhassa uutta patjaa. Vuonna 1966 alkanut matka kohti hyvää unta on johtanut tarkoin rajattuun sänkyvalikoimaan, josta jokainen uneksija löytää sopivan vaihtoehdon. Myymälämme on suunniteltu palvelemaan sinua ja mikä tärkeintä – laadukkaat Familon-tuotteet tuntuvat aina ensiluokkaisen ihanilta.

Näytä lisää Näytä vähemmän