Familon Outlet Heinola

Paljon sänkyjä, patjoja ja petivaatteita löytöhinnoin!

Familon Outlet Heinola on hyvän unen aarreaitta. Tule testaamaan Familon-sänkyjä ja poimimaan omasi edullisesti! Paljon tyynyjä, peittoja, lakanoita ja vuodetuotteita löytöhinnoin: varaston poistoja, erikoiseriä ja viimeisiä kappaleita! Hyödynnä kesäale ja nuku paremmin jo tänään!

MA–PE klo 10–17
LA–SU suljettu

Puh. 0105045523
[email protected]

Satamatie 12, 18100 Heinola. Tehtaanmyymälä sijaitsee Valtatie 4:n varrella Heinolan Hevossaaressa Familonin logistiikkakeskuksen yhteydessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Tervetuloa

Hyvän unen asiantuntijat apunasi – Familon-myymälästä saat vinkit juuri sinulle sopivien unituotteiden valintaan. Käy pitkäksesi: helppohoitoiset ja ergonomiset vuodetuotteemme on valmistettu sinun hyvää untasi silmällä pitäen. Tule valitsemaan omasi ja liity onnellisten joukkoon nukkumalla hyvin!

Lakanoita ja pyyhkeitä poistohinnoin

Tule tekemään pehmeitä hyvän olon löytöjä! Meiltä suloisen pehmeät pyyhkeet sekä laadukkaat Familonin pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat kaiken ikäisille. Poimi parhaat löydät itselle tai lahjaksi poistohinnoin!

Tyynyjä ja peittoja löytöhinnoin

Familon Outletista aina paljon tyynyjä ja peittoja löytöhinnoin. Myös malliston tuotteet edullisesti, esillä on koko mallistomme. Peitot kiertoon! Tuo meille vanha peittosi pestynä, niin toimitamme sen eteenpäin eläinten hyväksi.

Sänkyjä ja patjoja uloskantohinnoin

Heinolan Outletissa teet aina hyviä sänky- ja patjalöytöjä, paljon poistoja ja erikoiseriä. Tule testaamaan mikä sänky ja petauspatja tukevat untasi parhaiten, esillä on koko vuodemallistomme. Autamme valitsemaan tarpeitasi vastaavat vuodetuotteet.