Uutuudet

Käy lepäämään veden äärelle

Familonin uutuustekstiilit kutsuvat lepäämään veden ääreen. Maanläheiset kuosit ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen luonnon vesistöistä ja merellisestä tunnelmasta.

Romanttista vai rouheaa? Merikukka on romanttinen tunnelmanluoja muodostaen makuuhuoneeseen vedenalaisen kukkakedon. Abstraktimpaa tekstuuria ja rouheutta tarjoava Kalanruoto koostuu orgaanisista viivoista lainaten tekstuurinsa punotuista koreista. Familon Home -kodintekstiileissä nähdään kauniin hillittyä kanervaa, juhlavaa valkokultaa ja syvää havunvihreää.

Upeat uutuuskuosit on suunnitellut Familonin luottosuunnittelija Anna Kuukka, jonka kädenjälki on näkynyt mallistoissamme jo vuosien ajan. Tutustu ja ihastu!

TARJOUS! Kun tilaat uutuuksia yli 50 eurolla, saat 5 euron lisäalen ostoksesi loppusummasta koodilla UUTUUS5. Liity frendiksi ja hyödynnä etu. Yksi etukoodi/tilaus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Uutta ilmettä lastenhuoneeseen

Sukella seikkailuihin pinnan alle

Saammeko esitellä: Fisu ja Norppa. Vesiteema jatkuu Familonin uusissa lastenkuoseissa, jotka suuntaavat katseensa vedenlaisen maailman kiehtoviin eläimiin. Uudet kuosit ovat skandinaavisen tekstuurimaisia, mutta tarkemmin katsottuna niistä löytyy tunnistettavia vedeneläimiä tuudittamaan pienet nukkujat unten maille. Kaikki lasten pussilakanauutuudet ovat GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Älykkäitä materiaaleja

Vaativan nukkujan valinnat

Anna tyynyn ja peiton viedä unesi uudelle tasolle. Ergonominen muotoilu ja älykkäät materiaalit takaavat parhaat unet sinulle, joka vaadit enemmän. Laske pää yksilöllisesti muotoutuvalle niskatyynylle ja kietoudu viileän tunteen tarjoavaan peittoon, joka mukautuu lämmönvaihteluun – pitäen huolen hyvästä unestasi, joka yö.

 

Uutta, ylellisen pehmeää

Anna silkinpehmeyden koskettaa

Saammeko esitellä ylellisen pehmeät uutuudet: Lux-tyyny ja Lux Light -peitto. Paina pääsi silkinpehmeälle tyynylle ja kietoudu ylellisen kevytpeiton pehmeään kosketukseen. Lux on vastuullinen valinta, sillä tyynyn ja peiton kangas on vastuullisesti valmistettua TENCEL™ Lyocell -satiinia. Se hengittää ja tuntuu ihanalta ihoa vasten.

Selluloosapohjainen sekä täysin biohajoava TENCEL™ Lyocell -puukuitu valmistetaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Uudistuneet klassikot

Puhtaasti parempi

Tutkitusti turvalliset, laadukkaat ja kestävät materiaalit varmistavat puhtaasti paremmat unet koko perheelle. Lastentuotteiden lisäksi uudistunut valikoima tarjoaa kolme eri paksuista yhden hengen peittoa ja normaalilämpöisen tuplapeiton. Neljästä eri korkuisesta tyynystä valitset itsellesi mieluisimman. Kaikkia vastuullisesti tuotettuja klassikoitamme yhdistää laadukkaat ja kestävät materiaalit.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Uutta kylpyhuoneeseen

Luomupuuvillan pehmeyttä

Pehmeä luomupuuvillainen pyyhesarjamme on täydentynyt uusilla maanläheisillä sävyilllä: neutraali nutria, hienostunut hopea ja dramaattinen noki. Pyyhkeissä on erittäin imukykyinen, raidallinen froteepinta. Yhdistele Familon Home -kylpytekstiileistä mieleisesi kokonaisuus ja kietoudu hyvään oloon.

Näytä lisää Näytä vähemmän