Familon Premium

Familon Celliant -sijauspatjansuojus

Hyvää oloa ja aktiivista arkea

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjansuojuksen, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Celliant -sijauspatjansuojus
  • Familon Celliant -sijauspatjansuojus
  • Familon Celliant -sijauspatjansuojus
  • Familon Celliant -sijauspatjansuojus

Familon Premium

Familon Celliant -sijauspatjansuojus

Hyvää oloa ja aktiivista arkea

Hyvinvointia edistävä Familon Celliant -sijauspatjansuojus tarjoaa energisoivaa unta aktiivista elämää varten. Huipputeknologisen Celliant®-kuidun mineraalit palauttavat kehostasi vapautuneen lämmön takaisin, jolloin verenkiertosi ja hapenottokykysi tehostuvat. Luonnollista verenkiertoa edistävä Celliant® pitää koko kehon ja myös varpaat lämpimänä, vaikka ääreisverenkierto olisi heikentynyt. Tämän supertuotteen ansiosta nukahdat helpommin, nukut syvemmin ja kehosi palautuu nopeammin päivän rasituksista. Celliant-sijauspatjansuojus, -peitto ja -tyyny luovat yhdessä ennenkokemattoman rentouttavan ja energisoivan unielämyksen. Celliant-suojus sisältää sijauspatjansuojuksen, ei sisällä sijauspatjaa. Poistotuote, viimeisiä viedään!

53,40 € 89,00 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

80 x 200 cm ja korkeus n. 2 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Ainutlaatuisen energisoiva Familon Celliant -sijauspatjansuojus on konepestävä ja se helpottaa vuoteen hoitoa sekä pidentää petauspatjasi käyttöikää. Suojus pysyy hyvin sijauspatjan päällä kulmissa olevien joustonauhojen avulla. Voit käyttää Celliant-sijauspatjansuojusta nykyisen sijauspatjasi päällä tai vaihtaa samalla vanha ja väsynyt petauspatjasi uuteen hyvää unta edistävään Familon-sijauspatjaan.

Familon Celliant -sijauspatjansuojukseen on mahdollista yhdistää unenlaatua tarkkaileva Beddit Smart -unisensori (Beddit 2 tai vanhempi). Celliant-sijaupatjansuojukseen on ommeltu kuja Beddit-laitteen anturia varten sekä lenkki bedditin johdolle. Sijauspatjansuojus ei sisällä unisensoria, tilaa Beddit-laite erikseen.

Familon Celliant -sijauspatjansuojus sopii kaikille energisoivaa unta kaipaavalle. Patjansuojus on suunniteltu omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille sekä aktiivisille liikkujille ja urheilijoille, joille nopea palautuminen on tärkeää. Kliiniset testit todistavat, että Celliant-tuotteet edistävät verenkiertoa ja tasapainottavat kehon lämpötilaa nukuttaessa. Celliantin mullistava teknologia valjastaa kehon oman luonnollisen energian käyttöön.

Sijauspatjansuojuksen tikatun Celliant-neuloskankaan Celliant®-kuiduissa on lämpöön reagoivia mineraaleja, jotka palauttavat kehosta vapautuneen lämmön takaisin kehoon. Tämän myötä kehon verenkierto ja hapenottokyky paranevat, kehon palautuminen nopeutuu ja unenlaatu paranee. Nukahdat helpommin, nukut syvemmin ja heräät levänneenä. Familon Celliant -sijauspatjansuojus, -peitto ja -tyyny tarjoavat sinulle terveelliset, energisoivat unet.

Celliant-sijauspatjansuojuksessa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Suojuksella on Allergiatunnus®, pesu 60°C, suorista muotoonsa kosteana. Celliant-sijauspatjansuojuksen kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Tämä suojus ei sisällä kosteussuojaa. Mikäli haluat vuoteeseen energisoivan ja lämmittävän vaikutuksen lisäksi myös kosteutta läpäisemättömän suojan, tilaa erikseen kosteudenpitävä Uni-sijauspatjansuojus, jonka voit asettaa Celliant-patjansuojuksen alle.

Sijauspatjansuojus on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

tikattu Celliant-neulos 16% Celliant®-mineraalikuitua / 84% polyesteria, vuorikangas 50% puuvillaa / 50% polyesteria, kulmissa joustonauhat

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Celliant

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita