Familon Premium

Familon Ergo -sijauspatja

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo -sijauspatja
  • Familon Ergo -sijauspatja
  • Familon Ergo -sijauspatja
  • Familon Ergo -sijauspatja
  • Familon Ergo -sijauspatja

Familon Premium

Familon Ergo -sijauspatja

Hyvän unen tukena

Ylellisen muhkea ja ergonominen Familon Ergo -sijauspatja tarjoaa optimaalisen tuen ja ylivertaisen mukavuuden. Käännettävässä sijauspatjassa on kaksikerrosrakenne: toisella puolella on lämmön ja painon mukaan muotoutuva hyvin tukeva älypehmuste, toisella puolella on muotoiltu, eli profiloitu, pehmeämmältä tuntuva erikoispehmuste. Mukautuva älypehmuste luo painottomuuden tunteen, sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa kääntyilyä ja puutumista. Erikoispehmusteen muotoilu ja petauspatjan reunojen 3D-verkko maksimoivat ilmankierron. Familon Ergo -sijauspatja tukee hyvin eripainoisia ja muotoisia vartaloita, se ennaltaehkäisee rasitusta ja kiputiloja, ja sopii myös selkävaivoista kärsiville. Myös herkille sopivan Ergo-sijauspatjan päällinen on laadukasta joustoneulosta, päällisen pesu 60°C, Allergiatunnus®. Petauspatjasta valittavana koot 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm yhden hengen sänkyyn, sekä 160x200 cm ja 180x200 cm parivuoteeseen, korkeus on 12 cm. Ylellisen mukava Familon Ergo -sijauspatja on kotiinkuljetustuote.

Alkaen 319,00 €
Väri: 

luonnonvalkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Käännettävän Familon Ergo -sijauspatjan paksu kaksikerrosrakenne antaa mahdollisuuden muokata siitä juuri itselleen sopivan. Muotoutuvan ja muhkean Ergo-petauspatjan rakenteessa yhdistyvät myötäilevä pehmeältä tuntuva erikoispehmuste ja ihanteellisesti tukeva napakammalta tuntuva älypehmuste. Ergonominen sileäpintainen älypehmuste antaa painottomuuden tunteen ja alentaa kehoon kohdistuvaa pintapainetta. Käännettävän sijauspatjan toisen puolen profiloitu erikoispehmuste pehmentää sijauspatjaa. Eri vartalotyypeille ja painoluokille sopiva petauspatja on ihanteellinen myös parivuoteeseen.

Sisältää yhden sijauspatjan valitsemassasi koossa, sijauspatjan korkeus on n. 12 cm.

Lämmön mukaan muotoutuva älypehmuste tuntuu lämpimässä huoneilmassa ja esimerkiksi kesäkuumalla merkittävästi pehmeämmältä kuin viileämmässä huoneilmassa. Kuumakallen ja vilukissan kokemus yöunista älypehmustetta sisältävällä sijauspatjalla on myös todennäköisesti erilainen, koska älypehmuste pehmenee lämmön vaikutuksesta ja napakoituu viileämmässä. Älypehmuste reagoi kehosi lämpöön ja painoon tukien optimaalisesti, kun käyt nukkumaan.

Sijauspatjan pestävä päällinen on miellyttävän tuntuista joustavaa neulosta ja siinä on vetoketju neljällä sivulla, jotta päällisen voi pestä kahdessa osassa. Familon Ergo -sijauspatjan ilmankiertoa tehostaa reunojen 3D-verkko ja pehmusteen profilointi.

Maksimoidaksesi nukkumismukavuuden suosittelemme sijauspatjan päälle optimaalisen nukkumislämpötilan varmistavaa lämpöä tasaavaa ja tarvittaessa viilentävää Outlast Super -sijauspatjansuojusta. Sijauspatjansuojus helpottaa myös vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää. Sijauspatjan oston yhteydessä tyyny kannattaa myös vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua.

Familon Ergo -sijauspatjassa on ergonomisten ja teknisten ominaisuuksien sekä ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkille. Muhkean Ergo-sijauspatjan kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Ergo-sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Petauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Irrotettavan päällisen voi pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä.

Sijauspatjat, joiden pehmusteena on lämpöön ja painoon reagoivaa älypehmustetta kovettuvat ulkotuuletuksessa pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä patja sisälle lämpimään varovaisesti siinä muodossa, johon se on jähmettynyt ja anna sen lämmetä rauhassa.

Käännä sijauspatjaa säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin petauspatja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda sijauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: valkoinen joustoneulos 100% polyesteria, reunoilla ainutlaatuisen hengittävä 3D-verkko, vetoketju neljällä sivulla

Täyte: toisella puolella sileää älypehmustetta 100% viskoelastista polyuretaanivaahtoa, toisella puolella profiloitua 100% polyuretaanivaahtopehmustetta

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet