Familon Premium

Familon Ergo Smart -sijauspatja

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Smart -sijauspatja
  • Familon Ergo Smart -sijauspatja
  • Familon Ergo Smart -sijauspatja
  • Familon Ergo Smart -sijauspatja
  • Familon Ergo Smart -sijauspatja
  • Familon Ergo Smart -sijauspatja

Familon Premium

Familon Ergo Smart -sijauspatja

Hyvän unen tukena

Ylellisen vakaa ja ergonominen Familon Ergo Smart -sijauspatja viimeistelee uniergonomiasi. Korkealaatuinen lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste, eli memory foam muistivaahto, muotoutuu vartalon muotoja tukien. Käännettävän sijauspatjan toinen puoli on pehmeäksi profiloitu, toinen puoli on napakampi ja sileä. Ihanan painottomuuden tunteen tarjoava Ergo Smart -sijauspatja vähentää pintapainetta, puutumisen tunnetta ja kääntyilyä unen aikana. Optimaalisen tuen ja rauhalliset unet tarjoava Ergo Smart -petauspatja on ihanteellinen myös selkävaivoista kärsiville, sen hyvä tuki ja miellyttävä pehmeys ennaltaehkäisevät rasitusta ja kiputiloja. Kestävä Ergo Smart on varma valinta parisängyn petauspatjaksi, koska se tukee hyvin eri muotoisia ja painoisia vartaloita, sopii myös herkille, Allergiatunnus®. Petauspatjan joustoneulospäällisessä on vetoketju neljällä sivulla, jotta päällisen voi pestä kahdessa osassa 60°C, älypehmuste ei ole pestävä. Ergo Smart -sijauspatja on 7cm korkea, valittavana koot 80x200, 90x200 ja 120x200cm yhden hengen sänkyihin sekä 160x200 ja 180x200cm parisänkyihin. Familon Ergo Smart -sijauspatja toimitetaan rullapakattuna. Familon Ergo Smart -petauspatjan kanssa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Alkaen 249,00 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja pintapehmeys saavutetaan sijauspatjan avulla. Ergonomisen vakaan tuen antava Familon Ergo Smart -sijauspatja sopii kaikille vartalotyypeille, se antaa hyvän tuen myös muodokkaille ja harteikkaille nukkujille. Käännettävässä petauspatjassa on pehmeämpi muotoiltu puoli ja napakampi sileä puoli. Patjan pehmuste on erittäin korkealaatuista ja kestävää älypehmustetta, memory foam muistivaahtoa, eli viskoelastista erikoisvaahtomuovia.

Sisältää yhden Ergo Smart sijauspatjan valitsemassasi koossa, sijauspatjan korkeus on n. 7 cm.

Lämmön mukaan muotoutuva älypehmuste eli memory foam tuntuu lämpimässä huoneilmassa ja esimerkiksi kesäkuumalla pehmeämmältä kuin viileämmässä huoneilmassa. Älypehmuste reagoi kehosi lämpöön ja painoon tukien optimaalisesti, kun käyt nukkumaan.

Familon Ergo Smart -sijauspatjoissa on teknisten ominaisuuksien ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Petauspatjalla on Allergiatunnus ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia- Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Sijauspatjan oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Muista myös sijauspatjansuojus, joka helpottaa vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää.

Laadukas Familon-sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Petauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Laadukkaassa neulospäällisessä on vetoketju neljällä sivulla, mikä helpottaa päällisen pesua. Irrotettavan päällisen pesu tarvittaessa 60°C, älypehmuste ei ole pestävä.

Sijauspatjat, joiden pehmusteena on lämpöön ja painoon reagoivaa älypehmustetta kovettuvat ulkotuuletuksessa pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä patja sisälle lämpimään varovaisesti siinä muodossa, johon se on jähmettynyt ja anna sen lämmetä rauhassa.

Käännä sijauspatjaa säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin petauspatja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda sijauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sijauspatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullalle pakattua patjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: joustavaa 100% polyesterineulosta, vetoketju neljällä sivulla päällisen pesua varten

Täyte: toiselta puoleta profiloitua lämpöön ja painoon reagoivaa 100% viskoelastista älypehmustetta, valmistettu polyuretaanivaahdosta

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet