Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -sijauspatja lastenpatjaan

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -sijauspatja lastenpatjaan
  • Familon Hiphop -sijauspatja lastenpatjaan
  • Familon Hiphop -sijauspatja lastenpatjaan
  • Familon Hiphop -sijauspatja lastenpatjaan

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -sijauspatja lastenpatjaan

Lapsen parhaaksi

Leikki-ikäiselle ja alakouluikäiselle sopivat Familon Hiphop -sijauspatjat lisäävät lapsen nukkumismukavuutta ja helpottavat merkittävästi sängyn hoitoa. Läpitikatun petauspatjan täytteenä on pehmeää ja hengittävää Hollofil® Eco -ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti koko patjalle. Korkealaatuinen Hiphop-sijauspatja on helppohoitoinen ja se kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua. Vinkki: tilaa kaksi lasten sijauspatjaa ja voit vahingon sattuessa vaihtaa tilalle heti puhtaan. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetty lasten Hiphop-sijauspatja sopii myös herkimmille.

Alkaen 39,90 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Lapset tarvitsevat omankokoisia, juuri heille suunniteltuja tuotteita. Korkealaatuisesta lasten Familon Hiphop -sijauspatjasta löytyy koot leikki-ikäisen ja alakouluikäisen sänkyyn. Petauspatjat ovat normaalikokoisia. Leikki-ikäiselle sopii 75 x 130 cm sijauspatja ja alakouluikäiselle 75 x 160 cm sijauspatja. Hiphop-sijauspatja viimeistelee lastenpatjan nukkumismukavuuden ja helpottaa sängyn hoitoa. Tuote sisältää sijauspatjan, ei sisällä patjaa.

Hiphop-sijauspatjassa on teknisten ominaisuuksien ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -sijauspatjalla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Hiphop-sijauspatjan kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Korkealaatuinen Familon Hiphop -sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Lapsen sijauspatjaa voi pestä niin usein kuin se on tarpeellista, kuitenkin vähintään kaksi kertaa vuodessa. Suorista sijauspatja kosteana muotoonsa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät sijauspatjan hygieenisenä ja raikkaana. Hanki lapselle oma uusi patja ja sijauspatja, se on hygieenistä ja hyväksi lapsen unenlaadulle.

Hiphop-sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: helppohoitoista ja kestävää 65% polyesteria / 35% puuvillaa, läpitikattu, reunassa valkoinen terenauha

Täyte: kuohkeaa ja hengittävää 100% Hollofil® Eco -polyesteriontelokuitua 400g/m²

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet