Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -vauvantyyny

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -vauvantyyny
  • Familon Hiphop -vauvantyyny

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -vauvantyyny

Lapsen parhaaksi

Korkealaatuinen Familon Hiphop -vauvantyyny tarjoaa turvalliset unet perheen pienimmille. Vauvantyynyssä on matalaksi muotoiltu mukava pehmuste ja ihanan tuntuinen puuvillapäällinen. Vauvantyyny helpottaa vuoteen hoitoa ja pitää patjan puhtaana, vaikka vauva kuolaisi unissaan. Hiphop-vauvantyyny on helppohoitoinen, se kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua ja kuivuu nopeasti seuraavia unia varten. Anna vauvalle unikaveriksi oma uusi tyyny, se on hygieenistä ja hyväksi pienokaisen unenlaadulle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetty Hiphop-vauvantyyny sopii myös herkimmille. Lapsen parhaaksi.

16,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

35 x 45 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Lapset tarvitsevat omankokoisia, juuri heille suunniteltuja tuotteita. Vastasyntynyt ei vielä tarvitse vauvantyynyä, mutta yksivuotiaalle oma tyyny on jo tärkeä unikaveri. Korkealaatuinen Familon Hiphop-vauvantyyny lisää pienokaisen vuoteen hygieenisyyttä ja helppohoitoisuutta. Tyynyn täytteenä on pehmeää, erittäin matalaksi muotoiltua polyesterikuitua, päällinen on ihanalta tuntuvaa korkealaatuista puuvillaa.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Hiphop-vauvantyyny on normaalikokoinen 35 x 45 cm ja siihen sopii standardikokoinen vauvantyynyliina.

Korkealaatuinen Hiphop-vauvantyyny on helppohoitoinen, nopeasti kuivuva ja se sopii herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -vauvantyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Hiphop-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa, vauvantyynyä voi pestä niin usein kuin se on tarpeellista. Tuulettaminen ja peseminen pitävät vauvantyynyn hygieenisenä ja raikkaana.

Hiphop-vauvantyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% puuvillaa

Täyte: matalaksi muotoiltua 100% polyesterikuitua

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet