Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -vauvantyyny

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -vauvantyyny
  • Familon Hiphop -vauvantyyny

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -vauvantyyny

Lapsen parhaaksi

Korkealaatuinen Familon Hiphop -vauvantyyny tarjoaa turvalliset ja mukavat unet vauvalle n. 1 vuotiaaksi asti. Vauvantyynyssä on erittäin matalaksi muotoiltu pehmuste ja ihanan tuntuinen puuvillapäällinen. Vauvantyyny helpottaa vauvan sängyn hoitoa, pitäen patjan puhtaana, vaikka vauva kuolaisi unissaan. Hiphop-vauvantyyny on helppohoitoinen, se kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua ja kuivuu nopeasti seuraavia unia varten. Anna vauvalle unikaveriksi oma uusi tyyny, se on hygieenistä ja hyväksi pienokaisen unenlaadulle. Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetty Hiphop-vauvantyyny sopii myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Familon Hiphop -vauvantyyny on suunniteltu vauvan parhaaksi.

17,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

35 x 45 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Lapset tarvitsevat omankokoisia, juuri heille suunniteltuja tuotteita. Erittäin matala Familon Hiphop-vauvantyyny lisää vauvan sängyn hygieenisyyttä ja helppohoitoisuutta. Ohut tyyny on helppo pestä ja se kuivuu nopeasti seuraavaa käyttöä varten. Tyynyn täytteenä on pehmeää, erittäin matalaksi muotoiltua polyesterikuitua, päällinen on ihanalta tuntuvaa korkealaatuista puuvillaa.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Ohut vauvantyyny sopii 0-1 vuotiaalle vauvalle, matalaan lastentyynyyn voi vaihtaa 1-2 vuotiaana. Hiphop-vauvantyyny on normaalikokoinen 35 x 45 cm ja siihen sopii standardikokoinen vauvantyynyliina.

Korkealaatuinen Hiphop-vauvantyyny on helppohoitoinen, nopeasti kuivuva ja se sopii herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -vauvantyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Hiphop-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa, vauvantyynyä kannattaa pestä niin usein kuin se on tarpeellista. Tuulettaminen ja peseminen pitävät vauvantyynyn hygieenisenä ja raikkaana.

Hiphop-vauvantyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% puuvillaa

Täyte: matalaksi muotoiltua 100% polyesterikuitua

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet