Familon Premium

Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjansuojuksen, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus
  • Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus
  • Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus
  • Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus

Familon Premium

Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus on todellinen tehoinnovaatio. Patjansuojuksen huipputeknologinen Outlast®-erikoiskangas aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa yksilöllisesti kehon lämpötilan vaihteluita, mikä helpottaa ajoittain hikoilevan tai palelevan oloa. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva. Outlast Super -patjansuojus tuntuu nukkumaan käydessä viileän raikkaalta ja se pitää lämpötilan sopivana koko yön. Konepestävä sijauspatjansuojus helpottaa vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää. Lämpötilan eroja tasaava Outlast®-lämmönsäätely on ihanteellinen myös vilukissan ja kuumakallen yhteiseen parivuoteeseen. Maksimoi lämmönsäätely Outlast Super -tyynyyn ja -peiton avulla. Suojus sopii eri paksuisiin sijauspatjoihin, koot 80x200 cm ja parivuoteeseen 160x200 cm tai 180x200 cm. Sisältää Outlast Super -sijauspatjansuojuksen, ei sisällä sijauspatjaa.

Alkaen 135,90 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus sopii kaikille ylellistä laatua ja tasaista nukkumislämpötilaa arvostaville. Nukkumismukavuutta lisäävä ja vuoteen hoitoa helpottava patjansuojus pysyy hyvin petauspatjan päällä kulmissa olevien joustonauhojen avulla. Voit käyttää Outlast Super -sijauspatjansuojusta nykyisen sijauspatjasi päällä tai vaihtaa samalla vanha ja väsynyt petauspatjasi uuteen hyvää unta edistävään Familon-sijauspatjaan.

Outlast Super -sijauspatjansuojus on lämmönsäätelyltään ennennäkemättömän tehokas ja ylellinen. Lämpöä tasaava Outlast®-erityisominaisuus on suojuksen pintapuolella tikatussa kankaassa. Lämmönsäätely toimii tasaisesti koko patjansuojuksessa ja Outlast®-materiaalin teho säilyy pesusta toiseen. Outlast Super -petauspatjansuojus auttaa pitämään kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä läpi yön. Kun kehon lämpötilan vaihtelut tasaantuvat, et heräile kuumuuteen tai kylmyyteen. Tuloksena on syvempi ja levollisempi uni.

Näin Familon Outlast Super -sijauspatjansuojuksen lämmönsäätely toimii: Outlast®-materiaalin Thermocules®-lämpösolut tallentavat ja vapauttavat kehon lämpöä tarpeen mukaan, jolloin vuoteessa lämpötila ja kosteus ovat jatkuvasti ihanteellisella tasolla takaamassa levollisen unen. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva.

Outlast Super -sijauspatjansuojuksessa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Suojuksella on Allergiatunnus®, pesu 60°C, suorista muotoonsa kosteana. Familon Outlast Super -sijauspatjansuojuksen kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Tämä suojus ei sisällä kosteussuojaa. Mikäli haluat vuoteeseen lämmönsäätelyn lisäksi myös kosteutta läpäisemättömän suojan, tilaa erikseen kosteudenpitävä Uni-sijauspatjansuojus, jonka voit asettaa Outlast Super -suojuksen alle.

Sijauspatjansuojus on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

dynaamisesti lämpöä säätelevä Outlast®-erikoiskangas 87% polyesteria / 13% puuvillaa johon tikattu polyesterivanua, alapuolella vuorikangas 50% puuvillaa / 50% polyesteria, kulmissa joustonauhat

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Outlast

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Outlast -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Outlast -sarjan tuotteet