Familon Premium

Familon Outlast -yöpaita naisten

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Kuvan yöasu on pakattu lisäkuvassa näkyvään lahjapussiin
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Outlast -yöpaita naisten
  • Familon Outlast -yöpaita naisten
  • Familon Outlast -yöpaita naisten
  • Familon Outlast -yöpaita naisten

Familon Premium

Familon Outlast -yöpaita naisten

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Oletko kuumakalle tai vilukissa, häiritseekö kehon lämpötilan vaihtelu tai kuumat aallot uniasi? Familon Outlast -yöpaita on todellinen tehoinnovaatio juuri sinulle. Naisille suunnitellun lyhyen hihattoman yöpaidan huipputeknologinen Outlast®-materiaali aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa kehon lämpötilan vaihteluita. Tämä helpottaa ajoittain hikoilevan tai palelevan oloa. Voit nukkua ihanasti juuri sopivassa lämpötilassa läpi yön. Tuote sisältää lahjapussiin pakatun naisten harmaan yöpuvun valitsemassasi koossa. Familon Outlast -yöpaita on upea hyvän olon lahja naiselle, vain Familon.fi-verkkokaupasta!

54,90 €
Väri: 

harmaa

Koko: 

M-koko

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Outlast -yöpaita on todellinen tehoinnovaatio: ei liian kuuma tai kylmä, juuri sopiva. Yöpaidan Outlast®-lämmönsäätely pitää käyttäjänsä kehon lämpötilan juuri sopivana koko yön ajan. Naisten ylellisen hi-tech yöpaidan pehmeä ja joustava neulos tuntuu miellyttävältä iholla. Hihaton Outlast-yöpaita on malliltaan suhteellisen istuva, lyhyessä helmassa on kauniisti aaltoileva reuna.

Näin Familon Outlast -yöpaidan lämmönsäätely toimii: neuloksen sisältämän huipputeknologisen Outlast®-kuidun Thermocules™-lämpösolut varastoivat kehon ylimääräisen lämmön ja vapauttavat sitä takaisin tarvittaessa, jolloin nukkuessa lämpötila ja kosteus ovat jatkuvasti ihanteellisella tasolla takaamassa levollisen unen. Dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely saa sinut tuntemaan lämpötasapainosi vakaaksi koko yön ajan.

Mitä enemmän Outlast®-materiaalia on kehosi lähellä nukkuessasi, sitä voimakkaampi on Thermocules™-lämpösolujen lämpöä tasaava vaikutus. Maksimoidaksesi nukkumismukavuuden, yhdistä yöasuun Outlast-sarjan tyyny, peitto ja sijauspatjansuojus.

Familonin ylellisissä Outlast-yöasuissa on teknisten ominaisuuksien ja mukavuuden lisäksi huomioitu helppohoitoisuus, pesu 40°C. Lämpöä tasaava Outlast®-ominaisuus ei heikkene pesukertojen myötä. Outlast-yöasussa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Naisten Familon Outlast -yöpaidan tärkeimmät mitat:

Naisten Outlast -yöpaita:
pituus olkasaumasta helmaan:
S-koko 90 cm, M-koko 91 cm, L-koko 93 cm
rinnanympärys leveimmästä kohdasta:
S-koko 82 cm, M-koko 86 cm, L-koko 90 cm
lantionympärys +- 32 cm helmasta:
S-koko 98 cm, M-koko 102 cm, L-koko 106 cm
helmanympärys:
S-koko 136 cm, M-koko 140 cm, L-koko 144 cm

Materiaali ja hoito: 

33% Outlast®-kuitua / 61% polyesteria / 6% elastaania

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 40°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Yhden pisteen silitys Kemiallinen pesu P hellävarainen

Sarja: 

Outlast

Valikoima: 

Familon Premium

Tuotearvio: 

Arvioi tämä tuote

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Outlast -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Outlast -sarjan tuotteet