Familon Standard

Familon-sängynpääty parivuoteeseen

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sängynpäädyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-sängynpääty parivuoteeseen
  • Familon-sängynpääty parivuoteeseen
  • Familon-sängynpääty parivuoteeseen
  • Familon-sängynpääty parivuoteeseen
  • Familon-sängynpääty parivuoteeseen
  • Familon-sängynpääty parivuoteeseen

Familon Standard

Familon-sängynpääty parivuoteeseen

Tummanharmaa Familon-sängynpääty viimeistelee upean vuodekokonaisuuden, ja tuo rentoa pehmeyttä makuuhuoneen sisustukseen. Parivuoteen Familon-sängynpääty sopii 160cm ja 180cm leveisiin parisänkyihin. Sänky sisustetaan nyt muhkeaksi kuin hotellissa. Familon-sängynpäädyn rennon pehmeä reunus korostaa vuoteen muhkeutta. Klassisen tyylikkäät raitatikkaukset tuovat ryhtiä ja sopivat skandinaaviseen sisustukseen. Kodikkuutta ja pehmeyttä lisäävä verhoiltu sängynpääty parantaa myös makuuhuoneen akustiikkaa. Sängynpääty seisoo omalla painollaan sängyn ja seinän välissä, sitä ei kiinnitetä sänkyyn eikä seinään. Familon-sängynpäädyssä on kestävä verhoilukangas ja kevyt runko, jotta sängynpäätyä on helppo siirtää ja kevyt käsitellä.

299,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

190 x 125 cm ja paksuus n. 7 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon-sängynpääty on verhoiltu samalla verhoilukankaalla, kuin tummanharmaat Ultra-joustinsängyt ja -jenkkisängyt sekä tummanharmaat Ergo-älypehmustesängyt ja Ergo- jenkkisänky älypehmuste. Familon Ergo Hotel -sängyissä ja -jenkkisängyissä sekä Uni-sängyissä on sängynpäädystä poikkeava verhoilukangas.

Tyylikäs Familon-sängynpääty ovat korkealaatuinen valinta vaativaankin makuun. Verhoillun sängynpäädyn rennon pehmeä ilme, ajaton sisustuskangas ja klassinen tummanharmaa sävy sopivat yhtä hyvin skandinaavisen pelkistettyyn, kuin runsaampaankin makuuhuoneeseen ja petaustyyliin. Sängynpääty sopii 160cm ja 180cm leveisiin parisänkyihin ja on kooltaan 190cm leveä, 125cm korkea ja n. 7cm paksu.

Familon-sängynpääty asetetaan lattiaa vasten sängyn ja seinän väliin, pohjassa on pienet muoviset nupit, ei jalkoja. Familon-sängynpäädyssä on yläreunassa ja sivuilla tikkaukset, sekä keskiosassa vaakatikkaukset 20cm välein. Sängynpäädyn etupuoli ja reunat on pehmustettu, taustapuoli on sileä, verhoiltu molemmilta puolilta. Kevyttä Familon-sängynpäätyä on helppo siirtää ja käsitellä. Kevyen rakenteensa ansiosta päätyä tulee käsitellä varoen, eikä sen päälle saa astua.

Familon-sängynpäädyllä yhdistät tyylikkääksi parivuoteeksi kaksi rinnakkain asetettua runkosänkyä. Muhkea jenkkisänky kaipaa myös parikseen sängynpäädyn, joka entisestään korostaa vuoteen runsautta.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri

Täyte: runko kevyttä 100% polyuretaanilevyä 50 mm

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita