Familon Standard

Familon-sidemekanismi parisänkyyn

Tuote sisältää kaksi sidemekanismia, kuvassa sidemekanismin alla korotuspalat
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-sidemekanismi parisänkyyn
  • Familon-sidemekanismi parisänkyyn
  • Familon-sidemekanismi parisänkyyn

Familon Standard

Familon-sidemekanismi parisänkyyn

Parisängyn erilliset runkopatjat ja jenkkisängyn rungot pysyvät tiiviisti yhdessä Familon-sidemekanismin avulla. Kestävä sidemekanismi estää runkoja liikkumasta erilleen, näin parisängyn keskelle ei tule harmillista rakoa. Sidemekanismi lukittuu, kun sängyt painetaan yhteen ja vapautuu nostamalla toista sänkyä ylöspäin. Sängyt on helppo irrottaa toisistaan siivottaessa ja painaa uudelleen yhteen. Tuote sisältää kaksi sidemekanismia sänkyjen molempiin päihin. Parisängyn Familon-sidemekanismi sopii kaikkiin Familon-sänkyihin ja -jenkkisänkyihin. Sidemekanismi kiinnitetään jalkavanerien kohdalle puuruuveilla, näin kaksi runkoa saadaan liitettyä tiiviisti yhteen. Tilaa kätevä sidemekanismi parisänkyyn tai jenkkisängyn runkojen yhdistämiseen.

35,00 €
Väri: 

musta

Koko: 

10 x 20 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Parisängyn Familon-sidemekanismi sisältää kaksi kappaletta sidemekanismeja, toinen parivuoteen jalkopäähän ja toinen pääpuolelle. Sidemekanismi asennetaan ruuvaamalla vastakappaleet kiinni joko sängynrunkojen kulmiin jalkavanerien kohdalle tai pohjasäleisiin niin, että ne ovat kohdakkain, kun sängyt asetetaan vierekkäin. Säätösängyissä kiinnitys tulee tehdä aina sängyn kulmiin, ei säätöpohjan liikkuviin puusäleisiin. Kun vastakappaleet ovat paikallaan, aseta sängyt vierekkäin oikeinpäin ja paina ne tiiviisti yhteen, jolloin sidemekanismi lukittuu.

Sidemekanismin lukitus avautuu nostamalla hieman ylöspäin sitä sänkyä, jossa ei ole mustia hakasia. Nosta ensin sängyn toinen puoli ylös sen verran, että lukitus vapautuu ja tee sama toiselle puolelle. Nyt sängyt ovat erillään ja voit siivota helposti myös sänkyjen alta.

Tuote sisältää myös kuvissa näkyvät puiset korotuspalat, joiden avulla sidemekanismi sovitetaan erilaisiin runkoihin. Korotuspaloja käytetään vain tarvittaessa tuoteen mukana toimitettavan asennusohjeen mukaisesti.

Materiaali ja hoito: 

terästä ja kestävää muovia

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita